Haberler

Beşiktaş'ın Eski Oyuncusu Ahmet Dursun: Burak Yılmaz'ı Beğenmiyorum

Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmet Dursun, Burak Yılmaz ile ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu. Dursun, "Burak Yılmaz'ın gol vuruşu özelliği yok. Burak'ı beğenmiyorum." dedi.

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmet Dursun, katıldığı bir Youtube programında Burak Yılmaz ile ilginç yorumlarda bulundu. Dursun, "Burak Yılmaz'ın gol vuruşu özelliği yok. Burak'ı beğenmiyorum." dedi.

Dursun, "Türkiye'de hiçbir santraforu beğenmiyorum. Cenk Tosun'da her şeyden biraz var. Mesela benim net özelliklerim çok fazlaydı. Burak Yılmaz'ın gol vuruşu özelliği yok. Burak Yılmaz'ı beğenmiyorum." diye konuştu.

Beşiktaş'ın Eski Oyuncusu Ahmet Dursun: Burak Yılmaz'ı Beğenmiyorum

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Ahmet Dursun Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (16)

burak bey:

türkiye de son vuruşu en iyi forvet burak be. yerle yabancı farketmez.

7
1
yanıtYanıtla
FARKETMET:

LAN OĞLUM BENDE KARAKTERİNİ BEĞENMİYORUM AMA ADAM ATIYOR. SAYGI DUYUYORUM.

5
0
yanıtYanıtla
ÖRTIL:

burakın gol vuruşu yok ama nasıl gol atabiliyor ahmet bunu düşündünmü yada gol vuruşu olmadan nasıl 3 kez gol kralı oldu yada yada senin gol vuruşu özelliğin vardıda neden bir sezonda bırak gol krallığını 20 golü bile geçemedin

4
0
yanıtYanıtla
Huzur:

Laf ola torba dola konuşacak yorum bulamamış oynamak isteyince takır takır atıyor

3
1
yanıtYanıtla
Black Eagle:

la amat dursun senin ne özelliğin vardi ki lan? bir tek barcelona maçın var. başka hiç bir iyi maçını hatırlamıyorum. . .

3
0
yanıtYanıtla
imam ekremoğlu:

survivorcu ahmett sen önce kendine bak. . . ikinizizde sevmem karakter olarak ama burağın topçuluğu senin 2 gömlek üstünde

2
1
yanıtYanıtla
HİSENSE:

Ahmet Dursun bu ne güzel bir açıklama böyle , nasıl böyle düşündün , daha doğrusu düşündün mü acaba ? Yoksa sıra dışı bir açıklama yapıp gündemde olup kendinden bahsettirme derdinde misin ?

2
0
yanıtYanıtla
Rizeli:

Sen ne ayaksin ahmet...! Git parfumunu sık :)

2
0
yanıtYanıtla
aa:

TABİ ULAŞAMAYINCA MUNDAR DİYORSUN YANİ. ÇAKAL.

1
1
yanıtYanıtla
baya:

bence kıskanıyorda diyemiyor.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title