Haberler

Pascal Nouma: Bizi bu yaştan sonra futbola başlatmayın!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın efsane oyuncusu Pascal Nouma, sosyal medya hesabından Beşiktaş'ın kötü oyununa isyan etti. Nouma, "Böyle olmaz, kim gidiyorsa gitsin kim geliyorsa gelsin, bu yaştan sonra bizi futbola başlatmayın." paylaşımında bulundu.

Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi Pascal Nouma, Beşiktaş'ın bu sezonki kötü performansına kayıtsız kalmadı. Bu sezon sadece 5 puan toplayabilen ve Avrupa Ligi'ne de mağlubiyetle başlayan Beşiktaş'ta efsane isim Pascal Nouma, sosyal medyadan isyan etti.

Beşiktaş'ın efsanesi ismi isyan etti: Bu yaştan sonra bizi futbola başlatmayın

"BÖYLE OLMAZ, KİM GİDİYORSA GİTSİN"

Pascal Nouma, Twitter hesabından, "Böyle olmaz, kim gidiyorsa gitsin kim geliyorsa gelsin, bu yaştan sonra bizi futbola başlatmayın." paylaşımında bulundu. Bu paylaşım kısa süre içinde binlerce beğeni aldı. Pascal, Beşiktaş formasıyla 26 maça çıkarken 9 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.

İşte o paylaşım:

Beşiktaş'ın efsanesi ismi isyan etti: Bu yaştan sonra bizi futbola başlatmayın

Kaynak: Haberler.com / Spor

Pascal Nouma Beşiktaş Haberler

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

500

Yorumlar (22)

ÇEVİRMEN:

Sen futbolu boşver, git Çeşme''nin tiki beachlerinde soyunarak Kerimcan''la faşan dans et, saçma saan DJ lik hareketlerine devam et

12
4
yanıtYanıtla
1903:

o senide dahil hepsini idare eder

yanıt1
yanıt0
)):

Buna nihat bile posta koydu la:)))Neyi idare ediyo kompela

yanıt0
yanıt0
GAY EVRİM:

BJK BİTMİŞ TÜKENMİŞ, GEÇEN SENE Kİ FENERDEN DAHA KÖTÜ BENCE.

15
0
yanıtYanıtla
obtektif:

Ahahaha başlasan nolcak, gören de ronaldinho konuşuyor sanacak. :)

11
3
yanıtYanıtla
S.dere:

Adam haklı

5
5
yanıtYanıtla
SERKAN:

ADAM HAKLI.

5
4
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

hahaha başlasan ne olur sanki :D apo ile olacak iş yok ! Beter ol #karakartal

8
1
yanıtYanıtla
ABDÜLREZZAK:

SPORUN VE OKUMANIN YAŞI OLMAZ KOÇUM

3
1
yanıtYanıtla
objektif yorumcu:

geçen sene Fenerbahçeyle dalga geçiyodunuz . . . DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAHTIR İNAN. . .

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title