Haberler

Beşiktaş-Ankaragücü Maçından Notlar

PTT 1.Lig takımlarından Ankaragücü, yaşadığı sıkıntılara dikkati çekmek amacıyla, Beşiktaş ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında sahaya 6 dakika geç çıktı.

PTT 1. Lig takımlarından Ankaragücü, yaşadığı sıkıntılara dikkati çekmek amacıyla, Beşiktaş ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında sahaya 6 dakika geç çıktı.

Beşiktaşlı futbolcular ve hakemler saat 18.25'te futbolcu çıkış tünelinin önündeki yerlerini aldı. Siyah-beyazlı futbolcular ve hakemler bir süre saha kenarında Ankaragücü futbolcularını bekledi. Konuk ekibin çıkmaması üzerine Beşiktaşlı futbolcular yarı sahada ısınma hareketleri yaptı.

Saatler 18.31'i gösterdiğinde Ankaragücü futbolcuları sahaya çıktı ve seremoniye katıldı. Karşılaşma da bu nedenle 6 dakika geç başladı.

-Muhammed, bu sezon ilk kez forma giydi-

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Ankaragücü ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında genç futbolcu Muhammed Demirci'ye ilk 11'de şans tanıdı.

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında görev alamayan Muhammed, bu sezon ilk kez siyah-beyazlı formayı Ankaragücü karşısında giydi.

Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi Muhammed'i tribünlere çağırıp, moral verdi.

-Kadroda 6 değişiklik-

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, son oynanan Akhisar Belediyespor maçının kadrosundan 6 değişiklik yaparak, takımını Ankaragücü karşısına çıkardı.

Siyah-beyazlılarda Akhisar Belediyespor karşısında ilk 11'de forma giyen Allen McGregor, İbrahim Toraman, Manuel Fernandes, Oğuzhan Özyakup, Tomas Sivok ve Hugo Almeida'nın yerine Cenk Gönen, Ersan Gülüm, Julien Escude, Veli Kavlak, Muhammed Demirci ve Erkan Kaş kadroda yer aldı.

Kırmızı kart cezalısı Almeida'nın yanı sıra McGregor, Fernandes ve Oğuzhan kadroya alınmadı. İbrahim Toraman ve Tomas Sivok ise 18 kişilik maç kadrosuna girdi.

-Batuhan 4 maç sonra kadroda-

Beşiktaş'ta formsuzluğu nedeniyle son 4 lig maçında kadroya giremeyen Batuhan Karadeniz, Ankaragücü maçında 18 kişilik maç kadrosuna alındı.

Siyah-beyazlılarda, yedek kulübesinde ayrıca Emre Metin, Uğur Boral, Mehmet Akyüz ve Hasan Türk oturdu.

-Tribünler dolmadı-

Beşiktaş-Ankaragücü maçına futbolseverler fazla ilgi göstermedi.

Tribünlerde yer yer boşluklar göze çarparken, 200 kadar Ankaragücü taraftarı da takımlarını eski açık tribündeki yerlerinden destekledi.

-Taraftarlar arasında gerginlik-

Karşılaşma öncesi iki takım taraftarları arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.

Maçın başlamasına kısa bir süre kala bir Beşiktaş taraftarı, Ankaragücü taraftarının bulunduğu bölüme yöneldi. Güvenlik güçleri devreye girerek, bu taraftarı önledi. Daha sonra eski açık tribünde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Bu arada, karşılaşma öncesi Ankaragücü futbolcuları ve teknik heyeti, yedek kulübesi önünde kenetlenip, galibiyet sözü verdi.

Muhabir: Bülent Aslan / Ercan Çakar / İlknur Çetinbaş

Yayıncı: Murat Taydaş - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Samet Aybaba Ankaragücü Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title