Haberler

Beraat kararı sonrası Aziz Yıldırım'dan başkanlık sinyali: Yakında konuşacağım

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Futbolda Şike Davası'nda beraat eden 23 sanıktan biri oldu. Bu karar sonrası Yıldırım, yeniden Fenerbahçe başkanlığına aday olup olmayacağı merak konusu. 68 yaşındaki iş adamı konuyla ilgili, "Yakında konuşacağım. Kongreden 3-4 gün önce konuşmayı planlıyorum" diyerek adaylık sinyali verdi.

Futbolda Şike Davası'nda Yargıtay'ın bozduğu "futbolda sözde şike" davasının aralarında eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'in bulunduğu 5 sanık yönünden görülen davasında savcı mütalaasını açıklamış; Aziz Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Ahmet Çelebi'nin beraatini talep etmişti.

Aziz Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Ahmet Çelebi, "şike" ve "teşvik primi" suçlarından beraat etti.

Bu kararın ardından Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığına aday olup olmayacağı büyük merak konusu oldu. Fenerbahçe'nin eski başkanı, beraat kararı sonrası açıklamalarda bulundu. FB TV'nin "Açıklama yapmak istiyor musunuz?" sorusuna Yıldırım'ın cevabı ise çok dikkat çekti.

"YAKIN ZAMANDA KONUŞACAĞIM"

Yıldırım, FB TV'nin sorusuna cevap olarak "Konuşmak istemiyorum. Benim kurduğum televizyonda benim doğum günümü kutlamıyorsunuz. Ancak şunu söyleyeyim yakın zamanda konuşacağım. Kongreden 3-4 gün önce konuşmayı planlıyorum. Bunu da bu şekilde söylemiş olayım" sözlerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

FB:

BÜYÜK BAŞKAN EFSANEDİR BİLEN BİLİR. . .

16
6
yanıtYanıtla
FB Lİ:

Kibir kibir kibir. . yi ki kurtulmuşuz senden. .

11
10
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

FETÖYE KARŞI VERDİĞİN MÜCADELENİN FENERBAHÇEYLE ALAKASI YOK. BU VATAN İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR. TAKIMLARLA YAKINDAN UZAKDAN İLGİM ALAKAM YOK. HELAL OLSUN GERÇEKTEN. . . HOLİGANLAR UZAK DURSUNSU ADAMDAN YETER , YETER TAKIMDAŞLIK YAPTIĞINIZ

10
4
yanıtYanıtla
By bilen:

Şikeci başkan konuş herşeyi inkar et hadi maallar seni bekliyor fener için şike yapmadım de

4
6
yanıtYanıtla
Mahmut:

Başkan büyük adamsin.Banka asyadan kredi çekip darbe var deyip bankayı kapatanlar o kredileri geri odemeyenler adalet önünde hesap vermedikçe ülkenin tüm laneti üzerinde olur inşaallah.

3
2
yanıtYanıtla
adil:

Herkes biliyor suçlu mu beraat mi

3
2
yanıtYanıtla
FB 6 KASIM:

büyük başkan hala efsanesin tadında bırak.

1
3
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Hani lan daha başkan olmayı düşünmüyordu bu uluslararası "dümenden müteahhit"

1
1
yanıtYanıtla
mr been:

fenerbahce aziz yildirimi cok arar keske galatasarayli olsaydi bize tam böyle bir baskan lazim ali koc karaktersiz biri

1
1
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

aziz baskan daha iyidi ali koc ne yapiyorki ? türkiyeye bir faydasi varmi ? türk parasinin degerini kayip etsin diye ugrasiyorlar koc ailesi neyden bahis ediyorsunuz siz ??? bosuna mi geldiler birisi bjk birisi gs de biriside fb de aklilarinca taraftarlari zamani gelince sokaga cagiracaklar geziyi destekledikleri gibi. . . ama hayvan terli yemiyor artik

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title