Haberler

Belhanda, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takım arkadaşları ve teknik ekibe veda etti

Güncelleme:

Galatasaray'da sözleşmesi feshedilen Younes Belhanda takım arkadaşlarına sosyal medya hesabından veda etti. Faslı yıldız yaptığı paylaşımda, "Sizinlerin eşliğinde harika bir 4 sene geçirdim. Desteğiniz için teşekkürler. Hocam Fatih Terim'e teşekkürler. Takım arkadaşlarım, sizlere teşekkürler. Çalışanlara teşekkürler. Taraftarlara teşekkürler. Sizleri asla unutmayacağım" dedi. Fotoğrafta herkes gülerek poz verirken, teknik direktör Fatih Terim'in yüzünün gülmemesi dikkat çekti.

Galatasaray'da stat zemini sebebiyle yönetimi eleştirmesi sonrasında sözleşmesi feshedilen Belhanda, sosyal medyadan takım arkadaşlarına veda etti. Faslı yıldızın yaptığı paylaşımda fotoğraftaki herkesin yüzü gülerken, Fatih Terim'in gülmemesi dikkat çekti.

"SİZLERİ ASLA UNUTMAYACAĞIM"

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde eski takım arkadaşları ve teknik heyetle olan bir fotoğrafını paylaşan Faslı oyuncu, "Sizlerin eşliğinde harika bir 4 sene geçirdim. Desteğiniz için teşekkürler. Hocam Fatih Terim'e teşekkürler. Takım arkadaşlarım, sizlere teşekkürler. Çalışanlara teşekkürler. Taraftarlara teşekkürler. Sizleri asla unutmayacağım" dedi.

Belhanda, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takım arkadaşları ve teknik ekibe veda etti

FATİH TERİM'İN YÜZÜ GÜLMÜYOR

Takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaşan Belhanda'nın paylaştığı fotoğrafta bir tek Fatih Terim'in yüzünün gülmemesi dikkat çekti. Belhanda'ya her fırsatta sahip çıkan teknik patron Fatih Terim'in, resmi açıklamadan önce karardan haberdar olduğu, ancak buna onay vermediği gelen haberler arasında. Terim'in bu nedenle idmanda çok sinirli olduğu ve kimseyle konuşmadığı bildirilmişti.

Belhanda, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takım arkadaşları ve teknik ekibe veda etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Sener4ever:

Adam doğru söylemiş kovulmuş yazık. ben yakindan gördüm Stadt stad değil tarla sanki. Ama TV dende hersey görünüyor çöp bir stadt. Fatih hoca bu haksızlığa nasıl izin verdi şaşıyorum.

3
1
yanıtYanıtla
DALLAMALAR:

BU STADIN ZEMİNİNİ BU HALE GETİREN SORUMLULARDAN DAVA AÇILIP EN YÜKSEK TAZMİNAT ALINMALI. . BU DALLAMALAR YÜZÜNDEN OLAY NERELERE GELDİ

2
1
yanıtYanıtla
Yorgun kedi:

Penceredeki detaya dikkat..

0
2
yanıtYanıtla
Abdullah:

Kurtulduk çok şükür.

0
1
yanıtYanıtla
Arif gsli:

Sjneiderin 10 numarası alınarak gelen futbolcuydu. Şımarık olarak geldi ve bi gitti kurtulduk...

0
1
yanıtYanıtla
ercan:

kim bunlar tanıyamadık o kadar önemlimi

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title