Haberler

Belhanda ile yolları ayıran Galatasaray'da sular durulmuyor! Onyekuru da topun ağzında

Güncelleme:

Faslı 10 numara Belhanda ile yolları ayıran Galatasaray'ın oyuncunun menajeri William D'Avila ile de çalışmama kararı aldı. Karar sonrasında gözler D'Avila'nın oyuncusu olan Onyekuru'ya çevrildi. Monaco'dan satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralanan Nijeryalı futbolcunun performansının yükselmemesi durumunda opsiyonun kullanılmama ihtimali bulunuyor.

Galatasaray'da Sivasspor maçının ardından zemin nedeniyle yönetimi eleştiren Younes Belhanda'nın sözleşmesi feshedilmişti. Sabah gazetesinin haberine göre sarı-kırmızılı kulüp bundan sonraki süreçte menajer William D'Avila ile çalışmama kararı aldı.

Belhanda'nın da menajerliğini yapan D'Avila için alınan bu kararın ardından sezon sonunda Etebo ve Valentine Ozornwafor ile yolların ayrılması kararlaştırıldı.

ONYEKURU DA GALATASARAY'DAN AYRILABİLİR

Galatasaray'da William D'Avila'nın bir diğer oyuncusu Henry Onyekuru'nun da bileti kesilebilir. Monaco'dan satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralanan Nijeryalı futbolcunun performansının yükselmemesi durumunda opsiyonunun kullanılmama ihtimali bulunuyor. Yönetim oyuncunun durumuna göre sezon sonunda karar verecek.

İLK 2 MAÇINDA 3 GOLE İMZA ATMIŞTI

Üçüncü Galatasaray dönemini geçiren 23 yaşındaki futbolcu ilk 2 maçında 3 gole imza atmıştı. Son 7 maçında skor katkısı veremeyen Henry Onyekuru toplamda 9 maçta 3 golle oynuyor.

ASLAN BONSERVİSİNİ ALMA HAKKINA SAHİP

Galatasaray, Monaco'ya 4.3 milyon euro'luk ödeme yapması durumunda oyuncunun bonservisini alma hakkına sahip.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Henry Onyekuru Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (22)

kaya:

Hakemler adil olsa Fatih hoca çoktan kovulmuştu. Her yenilgiden sonra ya hakemlere. ya federasyona ya de sahanın çimlerine çatıyor.

12
7
yanıtYanıtla
tffbjk:

aynen ya agücü maçında uydurma penaltı ile gs 1-0 yenik sonra uydurma kırmızı ile 10 kişi. Alanya gs maçı. gsye penaltı verilmiyor. lyundamanın kafa yarılıyor. sarı kart ama bhk maçında diagne ye kırmızı. Sivas maçında uçan tekme atılıyor onyeluruya ayaklara basılıyor kırmızı yok. He hee. Serdar aziz donka dirsek atıyor penaltı yok. de souza dirsek atıyor faul bile verilmiyor. roiser caner dokunulmaz:))

yanıt0
yanıt3
yanlış:

erol bulut, fb başak ve ts fb maçlarında hakemle fb maçı almasa gitmişti, esergen sezon başı hakem yardımıyla bjk yükseltilmese gitmişti.

yanıt2
yanıt6
Çerkez:

Ne oldu Onyekuru geldi diye destan yazip şarkı besteliyordunuz

11
3
yanıtYanıtla
TYC:

ne oldu 2 gün önce yerleri eşelerken ki resmini asıyodunuzzz

9
5
yanıtYanıtla
TRMNTR:

BETER OLUN. . . !

6
7
yanıtYanıtla
fenevhaber:

Yalı Çocuğundan al haberi. . Galatasarayı karıştırmak için yapılan birkaç balon haberden biri

8
5
yanıtYanıtla
1907:

Allahınızdan korkmanız güzel

yanıt3
yanıt1
sporcu:

Fenerasyon medyası güzel çalışıyor. . algıya devam. . . olamyan birşeyi olmuş gibi millete yutturun. bizde inandık

7
4
yanıtYanıtla
aslan:

onyekurunun bonservisi alınması lazım. ancak kendisiyle ciddi şekilde konuşulması lazım. saha içinde bencilliği bıraksın ve bitiriciliğini geliştirsin. .

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title