Haberler

Milli takımda atlet sakatlanınca gülleciyi yarıştırdılar! Sonucu tahmin ediyorsunuzdur

Güncelleme:

Avrupa Atletizm Takım Şampiyonası'nda Belçika ekibinden gülle atıcı Jolien Boumkwo, sakatlanan takım arkadaşının yerine 100 metre engellide yarıştı. Boumkwo, yarışı 32.81 saniye ile tamamlayarak takımını diskalifiye olmaktan kurtardı. Bu hareketiyle sosyal medyada viral olan Boumkwo, ülkesini Polonya'daki karşılaşmada ikinci lige düşmekten kurtaramadı ve 16 ülke arasından 14'üncü oldu.

Avrupa Atletizm Takım Şampiyonası'nda oldukça nadir görülen bir olay yaşandı. Belçika ekibinin 100 metre engellide yarışacak takım arkadaşı sakatlanınca yarışa Belçikalı gülle atıcı Jolien Boumkwo katıldı.

GÜLLECİ YARIŞA KATILDI

Gülle atmada yedinci olan Boumkwo 100 metre engelli atletizm parkurunda yarışacak arkadaşının sakatlanmasının ardından ülkesi adına müsabakaya katıldı ve yarışı 32.81 saniye ile yedinci sıradaki sporcunun 19 saniye gerisinde usulüne uygun bir şekilde bitirdi.

TAKIMINI KURTARDI

Boumkwo'nun yarışmaya katılması Belçika'ya iki puan kazandırdı ve güllet atıcı takımı diskalifiye olmaktan kurtardı. Boumkwo'nun çabaları ülkesini Polonya'daki karşılaşmada ikinci lige düşmekten kurtarmaya yetmedi ve 16 ülke arasından 14'üncü oldu.

Avrupa Atletizm Şampiyonası'na damga vuran anlar! Belçikalı gülleci atletizm yarışmasına katıldı

Haberler.com / Bilal Ceran - Spor

Atletizm Polonya Belçika Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Snn Aksu:

Elinden geleni yapmış tebrikler

67
0
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Evet Gülleci ALLAHTAN Yuvarlanmamis Baska Türlü Engelleri Stadyum Disinda Toplardilar

yanıt8
yanıt4
GelbiMakasAlayım:

İlim bilim çağdaş mıdern kafa Avrupa

12
10
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

o nasıl nick oğum :)

yanıt4
yanıt0
Erkan Arslan:

Maşallah Gülle Bacımız Engel Mengel Tanımadı

17
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title