Haberler

Bayern Münih'li Lewandowski, 3 kulvarda gol krallığı yaşayan ilk futbolcu oldu

Güncelleme:

Bayern Münih'te bu sezon attığı gollerle takımının şampiyonluklarında büyük pay sahibi olan Polonyalı futbolcu Robert Lewandowski, üç kulvarda da gol krallığı yaşayan ilk futbolcu olarak tarihe adını yazdırdı.

Bu sezon hem ligde hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen, şampiyonluğu rakiplerine bırakmayan Bayern Münih'te Polonyalı futbolcu Robert Lewandowski, attığı gollerle futbol tarihine geçti.

Bayern Münih ile bu sezon çıktığı 47 maçta 55 kez rakip ağları sarsan Lewandowski, Almanya Bundesliga'da 34, Şampiyonlar Ligi'nde 15 ve Almanya Kupası'nda ise 6 gol atarak üç kulvarda da gol kralı oldu.

FUTBOL TARİHİNE GEÇTİ

32 yaşındaki oyuncu böylece, Alman ekibinin kupa kaldırdığı üç kulvarı da gol kralı olarak tamamladı ve bunu başaran ilk futbolcu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Robert Lewandowski Bayern Münih Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Uni gsaray:

Olsun ulkem adina en azindan bizim uefa kupamiz var.

5
2
yanıtYanıtla
ff:

Oynadıgın futbolu beyenerek ızlıyorum

5
1
yanıtYanıtla
LEWANDOWSKİ:

SAĞOL YEĞENİM.

yanıt8
yanıt1
Lewoo:

Yıllardır benzemaya boşuna para harcıyorlar şu adamı bi almadılar gitti

6
0
yanıtYanıtla
Kingsley Coman:

Benden hiç bahseden yok.

4
1
yanıtYanıtla
BÜYÜK RESİM:

ALMANLAR BU İŞİ BİLİYOR FUTBOL SADECE FUTBOL DEMEK DEĞİLDİR. BU İŞİN TURİZM KISMI DA VARDIR BELKİ BU SENE VİRÜS NEDENİYLE OLMADI ANCAK BU KUPALARDA 3 4 TAKIMLA OYNAYAN ÜLKELERE SADECE MAÇ İÇİN GİDEN İNSAN SAYISI MİLYONLARI BULUR VE MAALESEF BİZ SADECE 1 TAKIM İLE VAR OLABİLİYORUZ O DA GURUPLARDAN ÇIKAMIYOR TFF DÜZEL ARTIK !

4
0
yanıtYanıtla
funoffootball:

lewo candır

3
0
yanıtYanıtla
KRONOLOJİ:

ŞU SİTENİN REKLAMLARINI SON SES YAPMAYIN KARDEŞİM AYIPTIR.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title