Haberler

Başkent'te Diriliş

Turkcell Süper Lig'in 13. Hafta Maçında Beşiktaş, Gençlerbirliği Oftaş Spor'u 1-0 Mağlup Etti. Beşiktaş'a Galibiyeti Getiren Golü 35. Dakikada Bobo Kaydetti.

Turkcell Süper Lig'in 13. hafta maçında Beşiktaş, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u 1-0 mağlup etti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 35. dakikada Bobo kaydetti.

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor - Beşiktaş maçının fotoğrafları içi tıklayın

Maçtan dakikalar...

Ve maç başladı...

Karşılaşmanın henüz başında İbrahim Şahin, İbrahim Üzülmez'e yaptığı faulden sonra sarı kart görüyor.

3. dakikada sol kanattan serbest vuruş kullanacak Beşiktaş...

Delgado ceza sahası içerisine doğru ortalıyor... Cisse kafayı vurdu... Üstten dışarıya...

Gençlerbirliği savunmasının arkasına bir top... Higuain koşuyor... Giray araya girdi.

6. dakikayı geride bırakıyoruz ve ev sahibi ekip sol taraftan köşe vuruşu kullanacak...

Geçlerbirliği paslaşarak kullandı korner atışını... Sterjovski, ceza sahası yan çizgisinden arka direğe doğru ortalıyor... Rüştü çıktı ve aldı.

Karşılaşmanın 10. dakikasına giriyoruz ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor 5, Beşiktaş 10 top kaybıyla oynuyor.

Hakan Aslantaş'tan Higuain'e çok sert bir müdehale... Ve hakem sarı kartı gösterdi.

Maçta ilk 15 dakika geride kaldı ve golsüz eşitlik var.

Higuain, ceza sahasının hemen dışında yerde kaldı... Beşiktaşlı oyuncuların faul itirazları var, hakem Özkahya 'devam' diyor.

Bir sarı kartta Serdar Özkan'a... Sterjovski'ye arkadan bir müdehalesi var Serdar'ın...

İbrahim Üzülmez sol kanatta son çizgiye kadar indi... Ceza sahası içerisine doğru yerden bir orta... Savunma uzaklaştırıyor... 25. dakikayı geride bırakıyoruz.

27. dakikada bir sarı kartta Cisse'ye çıkıyor.

Maçın ilk yarım saati geride kalıyor ve topla oynama yüzdelerinde Beşiktaş'ın % 58'e, % 42'lik bir üstünlüğü var.

Gençlerbirli sağ köşe gönderine yakın bir yerden serbest vuruş kullanacak.

Maçta 33. dakika ve topun başında Serkan var... Serkan ceza sahası içerisine doğru ortalıyor... Ön direkte Beşiktaş defansı uzaklaştırdı.

Ve gooooooooooooooooolll... Dakika 35, gol Bobo... Beşiktaş yarı sahasından atılan uzun bir pas... Bobo koşuyor... Gençlerbirliği OFTAŞ savunmasında bir anlık hata... Kaleci Recep'i de geçiyor top... Kalede kimse yok...  Bobo vurdu ve topu ağlara gönderdi... Gençlerbirliği OFTAŞ Spor 0-1 Beşiktaş...

Beşiktaş bir kez daha Gençlerbirliği kalesine etkili geldi... Ceza sahası içerisindeki Bobo'ya bir arapası... Bobo son çizgiye kadar iniyor... Ortasını yaptı... Savunma uzaklaştırıyor.

İlk yarıda son 5 dakikaya giriyoruz...

Hakem 1 dakikalık kaybolan zaman işareti verdi.

Ve ilk yarının son düdüğü geliyor... İlk yarı sonuucu: Gençlerbirliği OFTAŞ Spor 0-1 Beşiktaş...

İkinci yarıya Beşiktaş başlıyor...

Beşiktaş, maç başlar başlamaz Gençlerbirliği kalesinde etkili olmaya başladı... Sol taraftan ceza sahası içerisine İbrahim Üzülmez ortaladı, Gençlerbirliği savunmasından kornere gidiyor.

Delgado köşe vuruşunu kullandı... Bir kez daha Gençlerbirliği savunması başarılı.

51. dakikada Delgado çok net bir pozisyondan yararlanamıyor... Ceza sahasının hemen dışında Higuain'le bir verkaç... Delgado kaleyi karsına aldı... Bir vuruş... Az farkla direğin dibinde dışarıya gidiyor...

54. dakikada ceza sahası ön çizgisine yakın bir yerden serbest vuruş kullanacak Gençlerbirliği OFTAŞ... Koray'ın yaptığı müdehalede Sandro yerde kaldı.

Serkan Atak topun başında... Serkan direkt kaleye vuruyor... Rüştü köşeye doğru giden topu son anda çıkartıyor...

Serkan Atak, bir kez daha kaleyi yokluyor... Az önce serbest vuruş kullandığı bölgeye yakın bir yerde topla buluştu... Kaleye çok sert vuruş... Yandan dışarıya gidiyor.

59. dakikada Beşiktaş kalesi bir tehlike daha atlatıyor... Sol tarafta Serkan topla buluştu... Ceza sahası içerisine giriyor, çizgi üzerinden yerden bir orta... Altıpas üzerinde Baki Mercimek ayak koyuyor.

61. dakikada Beşiktaş'ta bir oyuncu değişikliği. Tello çıkıyor, İbrahim Akın oyunda.

64. dakikada Ali Tandoğan ceza sahası içerisine giriyor... Sağ çaprazda kaleci Recep'le girdiği müdehalede yerde kaldı. Hakem 'devam' diyor.

65. dakikada Gençlerbirliği OFTAŞ'ta bir oyuncu değişikliği. Kadir çıktı, Savaş oyunda.

Maçta son 20 dakikaya giriyoruz ve Beşiktaş'ın deplasmanda 1-0'lık üstünlüğü var.

72. dakikada Hakan, ceza sahası sol çaprazından ceza sahasına giriyor... Bir anda yerde kalıyor... Penaltı itirazları var... Hakem 'devam' diyor.

Ev sahibi ekipte bir oyuncu değişikliği daha yapılıyor. Sterjovski çıktı, Bülent oyunda.

Beşiktaş 78. dakikada bir oyuncu değişikliği daha yapıyor. Higuain çıktı, Ricardinho oyunda.

Karşılaşmanın son 10 dakikası içerisindeyiz...

84. dakikada Beşiktaş savunmasının arkasına bir top... Serkan koşuyor... İbrahim araya girdi.

İbrahim Üzülmez sol çaprazdan ceza sahası içerisine girdi... Kaleye görür görmez vuruyor... Savunmaya çarpan top dışarıya gidiyor.

Köşe vuruşunu Delgado kullandı... Altıpas üzerinde Gençlerbirliği OFTAŞ savunması uzaklaştırdı.

88. dakikada Bobo çıkıyor, Burak oyunda.

Karşılaşmanın hakemi 4 dakikalık uzatma işareti verdi.

92. dakikada sol kanattan serbest vuruş kullanacak Gençlerbirliği...

Paslaşarak kullanıyorlar... Ceza sahasının dışından yerden bir vuruş... Rüştü'nün kucağında kaldı.

Ve son düdük geliyor... Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 13. hafta maçında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u Bobo'yla bulduğu golle 1-0 mağlup etti... Gençlerbirliği OFTAŞ Spor 0-1 Beşiktaş...

 

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Halis Özkahya , Şahan Yılmaz , Nihat Mızrak

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor: Recep , Orhan , Giray , İlhan , Hakan , Serkan , Kadir  (Dk. 66 Savaş ), Sandro  (Dk. 78 Eren ), Tozo , Sterjovski  (Dk. 73 Bülent), İbrahim

Beşiktaş: Rüştü , Ali Tandoğan , Koray Avcı , Baki , İbrahim Üzülmez , Serdar Özkan , Cisse , Delgado , Tello (Dk. 61 İbrahim Akın ), Higuain (Dk. 78 Ricardinho ), Bobo (Dk. 88 Burak ?)

Gol: Dk. 35 Bobo (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 3 İbrahim, Dk. 11 Hakan, Dk. 71 Sterjovski (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Dk. 21 Serdar Özkan, Dk. 27 Cisse, Dk. 40 Tello (Beşiktaş) 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title