Haberler

Başkanlığa aday olacak mı? "Kapalı kapılar ardından iş yapmam" diyen Aziz Yıldırım son kararını ilan etti

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, başkanlığa yeniden aday olacağı yönünde çıkan haberi yalanladı. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Hakkımda bir çok asılsız iddiayı içeren, tümüyle dedikoduya dayalı haber yalandır. Bugüne dek ne yaptıysam kapalı kapılar ardında değil açık açık yapan biri olarak, haberde yer alan hakkımdaki tüm iddialar sırasıyla gerçek dışıdır." ifadelerini kullandı.

Ali Koç'un aday çıkması halinde 2024'ü beklemeden seçim kararı alacağını ifade etmesi sonrası Aziz Yıldırım'ın harekete geçeceği iddia edilmişti. Sarı-lacivertlilerin eski başkanı iddiaları sert bir dille yalanladı.

"DEDİKODUYA DAYALI HABER YALANDIR"

Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada, "Bugünkü Hürriyet Gazetesi'nde Mehmet Arslan imzasıyla yer alan, hakkımda bir çok asılsız iddiayı içeren, tümüyle dedikoduya dayalı haber yalandır. Bugüne dek ne yaptıysam kapalı kapılar ardında değil açık açık yapan biri olarak, haberde yer alan hakkımdaki tüm iddialar sırasıyla gerçek dışıdır. Kendisine "hırsız" diyenleri işten atamayanların, bu şekilde yalan haber yapmasına itibar etmeyiniz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Aziz Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

happy:

Fener taraftarının gazına gelipte efsane başkan kimliğini yok etme başkan,sana yapılanları unutma kimse de unutmaz zaten.

99
3
yanıtYanıtla
iskender payam:

yani ne demek istiyorsun, başkan otur yerinde mi demek bu?

yanıt0
yanıt1
Carsambali:

Seni cok iyi taniyoruz Aziz Yildirim..Sen hic kapilarin arkasindan is cevirmezsin..!Sen ne tarlalar surdun zamaninda ey gidi ey..)

4
18
yanıtYanıtla
hasbi kul:

bir gs li olarak ben şahsen ali koç tan memlunum adam hakkını veriyor başkanlığın bir 10 yıl daha kalsa ne güzel olur

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title