Haberler

Başarılı Hentbolcular Plaketlerini Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'ndan Aldı

Kastamonu'da Yapılan Yıldızlar Hentbol Birinciliğinde Dereceye Giren Okul Takımları Plaketlerin Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'ndan Aldı.

Kastamonu'da yapılan yıldızlar hentbol birinciliğinde dereceye giren okul takımları plaketlerin Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'ndan aldı.

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere memleketi Kastamonu'ya gelen Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Atatürk Spor Salonu'nda yapılan 2007-2008 eğitim- öğretim yılı ilköğretim okulları arası yıldızlar hentbol grup birinciliğinde dereceye giren öğrencilerle biraraya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Murat Başesgioğlu grup birinciliğinde dereceye giren okul takımlarına plaket verdi. Takımlara yolda yemeleri için Kastamonu'nun meşhur çekme helvasından da verildi. Sporcularla tek tek tokalaşarak ilgilenen Devlet Bakanı Başesgioğlu daha sonra tüm takım oyuncuları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

(SÖ-BÖ-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title