Haberler

Başakşehir'de Chedjou, Gökhan İnler ve Mevlüt Erdinç Gözden Çıkarıldı

Güncelleme:

Başakşehir'de çeşitli kulüplerden teklif alan Chedjou, Gökhan İnler ve Mevlüt Erdinç'e transfer olmaları için teknik kadrodan izin çıktı.

Yeni sezon transfer çalışmalarına Mısırlı Karim Hafez'le anlaşan Başakşehir'de çeşitli kulüplerden teklif alan Chedjou, Gökhan İnler ve Mevlüt Erdinç'e transfer olmaları için teknik kadrodan izin çıktı.

Sol bek Alparslan'ın sakatlanarak ameliyat olmasıyla Clichy'e altarnatif arayan Başakşehir aradığı futbolcuyu Fransa'da buldu. Lens forması giyen Kısırlı Karim Hafez'i İstanbul'a getiren Başakşehir futbolcuyla satın alma opsiyonlu kiralık sözleşmesi imzalayacak.

MEVLÜT ERDİNÇ'E 6 SÜPER LİG EKİBİ TALİP

Bu arada teknik direktör Avcı'nın Mevlüt, Gökhan İnler ve Chedjou'nun kiralık olarak verilmesi konusunda onay verdiği ortaya çıkarken, özellikle Mevlüt'le ilgili 6 süper lig kulübünden teklif olduğu ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mevlüt Erdinç Gökhan İnler Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

HERŞEYİ BİLEN ÇOCUK:

BUNA MI TAKTINIZ. BAŞKA BİR GÖRÜŞ VE BİLGİNİZ YOKSA MEŞGUL ETMEYİN. HARF HATALARI OLABİLİR BU HAYATTA. ÇAMYUVA KONAKLARI DİYE BİR YER VAR BULUNDUĞUMUZ MAHALDE. SİTENİN NİZAMİYESİNDE ÜSTTE HİLAL ÇEKLİNDE BÜYÜK HARFLERLE ÇAMYUVA YAZAR (DI) GEÇENLERDE İLK HARFİN ÜZERİNE RÜZGARDAN KOPAN AĞAÇ DALLARI DÜŞMÜŞTÜ. ŞİMDİ BUNUMU ANLATAYIM SİZE ÇOCUKÇA DEĞİLMİ?

2
0
yanıtYanıtla
Karaisalı tavuğu:

Bence doğru karar...

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title