Haberler

Barcelona Efsanesi Juan Carlos Navarro, Aktif Spor Hayatına Nokta Koydu

Güncelleme:

Avrupa basketbolunun unutulmaz oyuncularından Juan Carlos Navarro, 20 sezonu Barcelona'da geçen aktif spor hayatına 38 yaşında nokta koydu.

Barcelona Kulübü ve İspanya Milli Takımının sembol isimlerinden Juan Carlos Navarro, basketbolu bıraktı.

THY Avrupa Liginin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 2014'te Avrupa Ligi Efsanesi ödülüne layık görülen ve 2000-2001 sezonundan itibaren tutulan istatistiklere göre 4 bin 152 sayıyla organizasyon tarihinin en skoreri olan Navarro, 1997'de Barcelona formasıyla adım attığı aktif kariyerini noktaladı.

7 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

1997-2007 ve 2008-2018 yıllarında Barcelona, 2007-2008 sezonunda ise Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Memphis Grizzlies'te oynayan Navarro, 2003 ve 2010'da Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı.

2009'da Avrupa Liginde normal sezonun en değerli oyuncusu, 2010'da ise dörtlü finalin en değerli oyuncusu seçilen Navarro, İspanya liginde 8, İspanya Kupası'nda 7 şampiyonluk yaşadı.

Oyun kurucu pozisyonunda oynayan 38 yaşındaki basketbolcu, İspanya Milli Takımı formasıyla kazandığı bir dünya ve 2 Avrupa şampiyonluğunun yanı sıra olimpiyatlarda da 2 gümüş, bir bronz madalya aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (1)

Kırımlı:

Bu adam Türk olabilir la

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title