Haberler

Barcelona'dan ayrılması beklenen Lionel Messi, dünya devlerinin radarında

Güncelleme:

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Ronald Koeman'a takımda geleceğini göremediğini ileten ve ayrılık sinyali veren Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin muhtemel yeni adresinin Inter, Manchester City ve Paris Saint Germain olabileceği konuşuluyor.

Barcelona'da Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin geleceği belirsizliğini koruyor.

Göreve geçtiğimiz günlerde başlayan Hollandalı teknik direktör Ronald Koeman ile bir görüşme yapan Messi, bu görüşmede Koeman'a takımdaki geleceğini göremediğini iletti. Ayrılık sinyali veren yıldız futbolcunun yeni durağının neresi olacağı merak konusu. 33 yaşındaki futbolcunun şimdilik muhtemel 3 adresi Inter, Manchester City ve Paris Saint Germain.

EN GÜÇLÜ ADAY INTER

Bu yaz 260 milyon euro'luk bir harcama bütçesi olan Inter, Lionel Messi'yi getirerek Juventus ve Cristiano Ronaldo'ya net bir cevap verecek. Yeni El Clasico, Derby d'Italia olması da muhtemel gözüküyor. Messi'nin babasının Porta Nuova bölgesinden ev alması da Inter iddialarını güçlendiriyor.

GUARDIOLA VE NEYMAR FAKTÖRÜ

Arjantinli futbolcunun Manchester City'de görev yapan eski teknik direktörü Pep Guardiola da transfer için nabız yoklarken Lionel Messi'nin mümkün olabilecek bir diğer adresi de Fransız devi Paris Saint Germain gibi gözüküyor. Arjantinli yıldız için eski takım arkadaşı Neymar ve Kylian Mbappe ile büyük hedeflere yürümek mümkün olabilir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ronald Koeman Lionel Messi Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

Tarafsız:

Juventus duy bu sesi birleştir Ronaldo’ya messiyi ????

17
5
yanıtYanıtla
Engin:

Messiyi Messi yapan diğer futbolcuları almazsan hiç bir halta yaramaz bu adam tek başına bizim mahalle takımında bile oynayamaz. Bireysel olarak kocaman SIFIR

4
15
yanıtYanıtla
Acı Gerçekler:

Sen ne kadar taktik ve sistem yoksunu bir varlıksın. Çok yazık sana Engin. Futbolcumusun? Kişisel başarı olarak sporda neye sahipsin ? Kaç Şampiyonlar ligi maçına çıktın, her yıl kaç gol atıyorsun, her yıl kaç gol attırıyorsun, vb... devam ederim ama sana bu kadar cevap vermem bile çok. Dünyada milyonlarca futbolcu var ama nedense MESSİ GİBİ İSTATİSLİK YAPAN YOK. Barcelonada oynamış diğer meslek erbablarıda dahil. İşi bilmeden iş bilenlere taş atmayın.

yanıt2
yanıt1
Engin:

ACI GERÇEKLER;Onun için Arjantin her organizasyonda kupaları alıyor. Nede olsa Messi var 10 numara adam yahu kendi takımındaki oyuncular bile iki top göndermese bir halt yapamıyor bunca yıllık kariyerinde ne zaman tek başına bir maçı koparmış. Tüm Barcelona sadece bir kişi üzerine oyun kurmuş onda da bireysel bir şey yok, Kral her zaman ( mevcut oynayanlar içinde) CR7 RONALDO dur.

yanıt0
yanıt1
Kadir:

Messi gerçekten Ronaldo da n iyi olsa idi Arjantin milli takımı bu kadar kötü olmazdı

4
7
yanıtYanıtla
Hasan:

Ya futboldan anlamıyorsun ya da....

yanıt0
yanıt0
Efsane:

Futbol zaten takım oyunu ancak Bu adam dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu

7
2
yanıtYanıtla
come:

Come to Galatasaray!

5
0
yanıtYanıtla
UNI FB:

Come to fb nolurrr

2
2
yanıtYanıtla
Mahmut:

Bu dünyaya bir messi daha zor gelir futbol cahilleri ne yaptı dediğin arjantin final oynadı dünya kupasında ama portekizin dünya kupasında bir başarısı yok bir avrupa kupası var hepsi bu ki kupa amerikayla eşdeğer o da messili arjantin 3 kere final oynadı kupa amerikada kazanmasa da kaldı ki 2 kere penaltilarda kaybetti sans da önemli böyle turnuvalarda arjantinden messiyi portekizden ronaldoyu çıkar sabah aksam mac yapsalar arjantin bir kere kazanmaz arjantin savunma ve orta sahasini yazacak spor yazari bile yoktur bu isler sadece forvetlerle olmuyor messi benzersiz nokta

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title