Haberler

F.Bahçe'nin 14 yaşındaki yeteneği Aziz Eren Balaban, Valencia ve Fulham'ın radarında

Güncelleme:

Fenerbahçe altyapısında forma giyen 14 yaşındaki Aziz Eren Balaban, yeteneği ve başarılı performansıyla Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Menajeri ve ailesi ile görüşen İspanyol devi Valencia dışında İngiliz ekibi Fulham da genç futbolcu için geri dönüş bekliyor.

Fenerbahçe'nin altyapı oyuncusu Aziz Eren Balaban, İspanya ekibi Valencia ile İngiliz Fulham Kulübü'nün radarına girdi.

Dikilitaş Spor Kulübü'nde başlayan futbolculuk kariyerini önce Beşiktaş ardından ise Fenerbahçe altyapısında sürdüren 14 yaşındaki futbolcu, başarılarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Fenerbahçe U14 takımında gösterdiği performansı ile İspanya ekibi Valencia'nın dikkatini çeken Aziz Eren Balaban için ailesi ve menajeri ile yapılan ilk görüşme ise olumlu sonuçlandı.

İKİ KULÜP DE OLUMLU RAPOR HAZIRLADI

Valencia'nın haricinde İngiliz ekibi Fulham yetkililerince de izlenen Balaban için her iki kulüpten olumlu raporlar hazırlandı. Gelecek sene oyuncuyu renklerine bağlamak isteyen iki kulüp, ailesi ve menajerinden dönüş bekliyor.

Öte yandan Dikilitaş Spor Kulübü'nün ardından formasını giydiği Beşiktaş'ın transferi için girişimde olduğunu ve genç futbolcuyu renklerine yeniden bağlamak istediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Valencia Balaban Fulham Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

1907:

Tipe bak Bunlar daha cin olmadan Adam çarpmaya kalkıyorlar.

17
20
yanıtYanıtla
CİMBOMLU AHMET 1905:

Küçük bir çocuk hakkında ne biçim konuşuyorsun tipe bak diye. ne var tipinde. hem normal tip diye bir şey mi var. olması gereken tip sen misin? sen önce karakterini düzelt!

yanıt13
yanıt7
Erhan:

Tipe bak buna ana baba ahlak vermemiş belli, Mustafa Kemal Atatürk yattığı yerden kalksa gelse bu ne der adam geri gider gelmez daha,

6
26
yanıtYanıtla
Kahddkfjfkskala:

Acaba merak ediyorum senin tipin nasıl acaba? Çocuğun saç örgüsüne bakıp yorum yazıyon, yazma bari. Gerek yok senin gibilerin yorumuna

yanıt10
yanıt3
tekno hayat:

yıl 2021 dostum taş devrinde yaşamıyoruz zaman değişti moda değişti hersey değişti değişecekte

yanıt1
yanıt0
Vatandaş:

Millet artık çocuğunu gavur benzetmesi topçu ya da popçu yapıyor, işte yeni neslin getirildiği durum

16
15
yanıtYanıtla
Canmen:

Türkün demesek. . . Senin Dünya görüsün. . . Sen bizim Atalarimizi pek taniyamamisin. . . uzun saclisi, örgülüsü, dövmelisi, küpelisi, sahsalisi vesayre. . . sen bizde cesitlik ara. . .

yanıt1
yanıt2
KÜLTÜRSÜZSÜNÜZ:

Bir insanı saçıyla, sakalıyla, herhangi bir görünüşü veya taktığı takıya göre değerlendiriyorsanız biliniz ki tamamen kültürsüz bir cahilsiniz.

17
1
yanıtYanıtla
Ordulu:

Nokta.

yanıt0
yanıt1
aferim:

çok zor değil bir aziz de bizden çıksın allah nazarlardan saklasın

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title