Haberler

Aylar sonra faturayı kestiler! UEFA'dan Okan Buruk'a 2 maç men cezası

Güncelleme:

UEFA Disiplin Komitesi, Sparta Prag maçında sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle Okan Buruk'a 2 maç men cezası verdi. Aynı maçta kırmızı kart gören Kaan Ayhan'a sert müdahalesi nedeniyle 1 maç ceza verildi.

UEFA Disiplin Komitesi, Okan Buruk'a Sparta Prag maçında sportmenliğe aykırı hareketi gerekçesiyle 2 maç men cezası verdiğini açıkladı.

2 MAÇ MEN CEZASI ALDI

UEFA Disiplin Komitesi, Galatasaray'a 22 Şubat'ta oynanan Sparta Prag maçı nedeniyle verilen cezaları açıkladı. Okan Buruk'a sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2 maç men cezası verildi.

KAAN AYHAN'A 1 MAÇ CEZA

Mücadelede kırmızı kart gören Kaan Ayhan'a sert müdahalesi nedeniyle 1 maç ceza verildi. Maç ve performans analisti Serhat Doğan'a 'saldırı' suçu nedeniyle 3 maç men cezası verildiği açıklandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Okan Buruk Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

Mehmet Alper Hakan:

Ulan utunmadan rezilce kalkıp uefada bile hakeme pislik atıyor bu gsliler. E tabi tff yi dizayn ettikleri gibi uefa yı edemeyince böyle oluyor. GS GERCEKTEN TÜRKİYE İÇİN BİR BEKA SORUNUDUR. Zaten Tarihide ihanetle dolu bir klup. Kurtuluş savaşı yıllarını bilenler bilirler bunu.

96
132
yanıtYanıtla
Veysel null:

bu yorumu okurken sadece kahkaha attım başka bir şey yapmadım la.paralel evrende mi yaşıyorsun la sen hahaha

yanıt78
yanıt46
Niyazi Işık:

Ulan Gs ne aci vermissin,. Adamlar dua ediyor fazla saplama diye...

yanıt10
yanıt8
Turan Efe:

Olum Veysel ne boş adamsın sen doğru prag maçındaki pozisyon kart ve fauldu tehlikeli yerden ama gsli topçular mac boyunca okadar çok yere attıki kendini okadar çok omuz atıyorlar kerem düşüyor diğer tüm ileri üç topcularinizda surekli kendilerini yere attıkları için ve itiraz edip faul bekledikleri için hakem olan pozisyonda faul vermedi gs zaten bukadar düşüp oynamasa o maçı yenerdi. Lig maçı gibi turk hakemler var sandı. ligde hepsi çalınıyor lehinize. Koyu gsli mhk başkanı talimatli

57
75
yanıtYanıtla
Mustafa Karaköse:

Turan efe veyselin yazdığını güzel oku orada barış yazıyor kerem değil

yanıt30
yanıt17
Turan Efe:

Mustafa ben baris alperin pozisyonuna faul kart diyorum ama öncesi ileri oyunculsriniz icardi kerem mertens kimler varsa hepsi her ikili.mucadelede omuz darbesinde dahi yere atıp kendini ( ligde bunlar gs lehine surekli faul olarak verildiği için) alışılagelmedik geldi gs surekli gsli topçular yere dusmeyip savassaydi mCi yenerdi . Kari gibi yerde gezdiler . Ve hakemden faul beklediler. Baris Alper pozisyonu okadar cok dustugu icin topcular arada hakem tarafından kaynadı.

yanıt19
yanıt11
Mehmet Alper Hakan:

Türkiye tarihinde ilk defa yabancı bir klübü türk klübüne karsı tuttuğunu acıklayanlar gs yöneticilerdir. Fb Mancester macında çıkıp demeç vererek hepimiz mencesterlıyız dediler. O günden bu güne avrupa da rakipler birbirini desteklemiyor. Yani bu pisliğin altındanda her zamanki gibi gs parmağı çıktı

48
57
yanıtYanıtla
AHMET ÖZTÜRK:

Size Ömer ÇAVUŞOĞLU adlı futbol yorumcunuzu hatırlatırım. Yıl 1999-2000 sezonu Leeds United Galatasaray maçı için hangi takımı destekleyeceğini söylemiş bin bakın isterseniz

yanıt25
yanıt19
Niyazi Işık:

Mehmettt kac yasindasin bilmiyom ama, kisa don vardi belkide bir elmanin icindeki vitamindin ama 1999 yilinda Gs basarilari basladiginda Fb liler yuzlerini belli etti. GS barcelona, leed.. macilarinda gol yediginde bizim mahalle ayaga kalktiydi. O gunden sonra bakis acim degişti... Simdi ozamanin ki kisa donlu olan cocuklari asiladilar onlar yoneticidir simdi... Onlarin zihniyetlerini simdi sen dusun. Bilmeden de fb manu maci deyip sallama,,,,

yanıt0
yanıt1
Tandogan Dogan:

adalet gecte olsa yerini bulur

29
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title