Haberler

Aykut Kocaman'a herkesi şaşırtan sürpriz teklif: Gel şampiyon olalım hocam

Güncelleme:

Bir dönem Fenerbahçe, Başakşehir ve Konyaspor'u çalıştıran Aykut Kocaman, sürpriz bir teklif aldı. TFF 1. Lig ekibi Samsunspor, deneyimli çalıştırıcıyı takımın başına getirmek istedi. Karadeniz ekibinin, "Gel şampiyon olalım" ifadelerini kullanarak yaptığı teklifi, Aykut Kocaman reddetti.

Süper Lig'de Fenerbahçe ile tarihi başarılar yaşayan teknik direktör Aykut Kocaman, 1. Lig ekibi Samsunspor'dan sürpriz bir teklif aldı.

SAMSUNSPOR, AYKUT KOCAMAN'A TALİP OLDU

Ajansspor'un haberine göre, 1. Lig ekibi Samsunspor, Aykut Kocaman'ı takımın başına getirmek için harekete geçti. Karadeniz ekibinin teklif sonrası taraflar arasında yaşananlar ortaya çıktı. Yapılan teklifte, "Gel şampiyon olalım hocam." ifadelerinin kullanıldığı iddia edildi.

TEKLİFİ REDDETTİ

Karadeniz ekibinin teklifini teşekkür ederek geri çeviren Aykut Kocaman, bu sezon hiçbir takımı çalıştırmak istemediğini belirtti. Kocaman'dan olumsuz yanıt alan Samsunspor ise rotasını başka adaylara çevirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Samsunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

ADF:

Samsunspor ligden düşmekten son anda kurtulmuş.

11
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title