Haberler

    Averaj ve Avantaj

    Ligin ilk yarısını lider bitiren, sezonu şampiyon tamamlamak isteyen Medipol Başakşehir, averaja da güveniyor. Turuncu-lacivertliler, Galatasaray karşısında kaybedilmezse, Beşiktaş ve Cim-Bom önündeki ikili averajda büyük avantaj sağlayacak.

    CELAL UMUT EREN
    Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesinde son 6 haftaya girilirken yeniden liderlik koltuğuna oturan Medipol Başakşehir, belki de tarihinin en kritik haftasına giriyor.
    2014-15 sezonunda geri geldiği Süper Lig'de mevcut ismi Başakşehir ile mücadele eden İstanbul ekibi, Abdullah Avcı ile çok önemli bir viraja giriyor.
    Gençlerbirliği deplasmanında kaybeden ve ikinci sıraya gerileyen Galatasaray'a karşı deplasman maçına çıkacak turuncu-lacivertliler, şampiyonluk yolunda önemli bir şansa sahip. Sarı-kırmızılılara karşı kaybedilmemesi ya da kazanılması halinde hem puan farkı devreye girecek hem de ikili averajda avantaj sağlanacak. Şu anda ikili averajda Beşiktaş'ın önünde olan Başakşehir, Galatasaray'a karşı da ilk maçtaki 5-1'lik skorun gücüne güveniyor.
    4 senedir ilk 4'te
    Moral ve psikoloji bakımından rakibinden daha iyi konumda olan turuncu-lacivertli takım, Abdullah Avcı yönetimindeki çıkışını da taçlandırmak istiyor. Son 4 senede hep ilk 4 sırada olan Başakşehir, geçen sezon Beşiktaş'ın arkasında da 2. olmuştu. Bu sezon ligde ilk yarıyı lider geçen, toplamda 8 hafta da liderlik koltuğunda oturan Avcı ve öğrencileri, ligin en kritik sürecinde de birinci sırayı alma şansını kaptı.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Abdullah Avcı Galatasaray Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title