Haberler

Astana - Galatasaray Maçı Tivibuspor 2'de

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın, deplasmanda Astana ile karşılaşacağı maç Tivibuspor 2 kanalından şifreli olarak yayınlanacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi C grubu ikinci maçında Kazakistan temsilcisi Astana ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 30 Eylül Çarşamba günü saat 19.00'da başlayacak maç, Tivibuspor 2 ve TRT RADYO 1'den naklen yayınlanacak.

KAYBEDENLER KARŞI KARŞIYA

Sarı-kırmızılı takım, ilk maçında Atletico Madrid'i ağırlamış ve karşılaşmadan 2-0 mağlubiyetle ayrılmıştı. Tarihinde ilk kez Devler Ligi'ne katılan Astana ise deplasmanda Benfica'ya 2-0 yenilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Kazakistan Astana Spor Haberler

500

Yorumlar (34)

insan:

bu nedir yaa bir şifreli kanal aldik lig için bayıldık ayda 55 tl ye şampıyonlar ligi için smart aldık uefa için tv bu da alalım bir maç izlemek bu kadar külfetlimi bu ulkede yazıklar olsun 3 şifreli kanal hepsine ayrı maç icin para versek ay sonu kırayı nasıl ödeeceğz hiç duşunmuormu iare eden yetkililere yazıkar olsun !!!

37
0
yanıtYanıtla
şampiyon:

Star Tv''den canlı ve şifresiz veren Doğuş Gurubunu çok ararsınız. Sorsanız bizim millete Doğuş Gurubu şöyle böyle derler ama Tivibu kimin? deseniz bilmezler. Ben söyleyeyim; Tivibu ve Türk Telekom çok uzun zaman önce Yahudilere satılmıştır. Şimdi şapkanızı önünüze koyun ve iyice düşünün. Bu ülkede paran varsa kralsın, yoksa yalansın. . . !!!

18
17
yanıtYanıtla
Dörtyol:

Almayın ellerinde kalsın şifreli kanallar

28
0
yanıtYanıtla
06Mobil-ANDROID:

Allah belanızi versin millete maç izletmemek için elinizden geleni yapin

26
0
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

Herşeyden soğuttunuz. Gidip kahveye mi izleyelim ? Parası desen 30 tl den fazla ayda 2 maç izle 15 tl ye gelir 1 maç . Biraz vicdanlı olun yazıklar olsun.

25
0
yanıtYanıtla
yok artıkMobil-ANDROID:

bıkmadılar insanları sömürmekten hersene ayrı bir şifreli kanal kuruluyor kimse almasın bakalım kime satacaklar

23
0
yanıtYanıtla
kahraman bitlisliMobil-ANDROID:

şampiyonlar liginin yayınını TRT yanı devlet televizyonu aldı diye millet bedeva televizyondan maç seyredecek diye sevindi. amma negezer. Türkiye de bedava olan ve kalan tek şey aldığımız hava. korkarım ki oda yakında ücretli olacak.

22
0
yanıtYanıtla
Iman:

Herkes paralı kanalları iptal etse me giren şifresiz kanallarda verecekler.Kolay gelsin.Birlik zamanı.

19
1
yanıtYanıtla
vicdanMobil-ANDROID:

almayin arkadaslar almayin aldiginiz icin boyle sapitiyolar verme para bakalim kime izlettiricek.ayiptir y@ziktir gunahtir yahuuuu....

17
0
yanıtYanıtla
elemanMobil-ANDROID:

tvbu telekom araplarin la

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title