Haberler

Arjen Robben, bir kez daha futbolu bıraktı

Güncelleme:

2019'da futbolu bıraktıktan sonra 2020'de Groningen'de tekrar kariyerine start veren Arjen Robben, bu sefer kesin olarak bıraktığını duyurdu. 37 yaşındaki Hollandalı yıldız, "Bu çok zor bir seçim oldu. Sevgili futbol ailesi, aktif futbol kariyerimi sonlandırmaya karar verdim" ifadelerini kullandı.

Hollanda futbolunun unutulmayacak isimleri arasında gösterilen Arjen Robben, aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

"HERKESE TEŞEKKÜRLER"

37 yaşındaki Hollandalı futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili futbol ailesi, aktif futbol kariyerimi sonlandırmaya karar verdim. Desteği için herkese teşekkür ediyorum. Bu çok zor bir seçim oldu" ifadelerini kullandı.

Arjen Robben, bir kez daha futbolu bıraktı

ARA VERİP GERİ DÖNMÜŞTÜ

Hatırlanacağı üzere Arjen Robben; 4 Temmuz 2019'da da aynı kararı almış ancak; 1 Temmuz 2020'de futbola geri dönmüştü. Tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezon Groningen formasıyla 7 maçta, 2 asist yaptı.

KARİYERİNDE YOK YOK

Futbol kariyerine Hollanda Eredivisie takımlarından Groningen'de başlayan yıldız futbolcu, daha sonra sırasıyla PSV Eindhoven, Chelsea, Real Madrid ve Bayern Münih takımlarında forma giydi. Robben, 10 yıl formasını terlettiği Bayern Münih'te 18 kupa kazanmayı başarmıştı.

Yıldız oyuncu kariyerinde bir Şampiyonlar Ligi, bir UEFA Süper Kupa, 8 Bundesliga, 5 Almanya Süper Kupası, 5 Almanya Kupası, 2 İngiltere Community Shied, 2 İngiltere Premier Lig, 2 Hollanda Süper Kupa, bir Hollanda Eredivisie ve bir İspanya La Liga şampiyonluğu kazandı.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arjen Robben Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title