Haberler

Arda Turan'ın Kulübe 1 Dakikalık Maliyeti 50 Bin TL Oldu

Güncelleme:

İspanyol basını, 41 milyon euroya transfer edilen Arda Turan'ı topa tuttu: Barcelona'ya 1 dakikalık maliyeti 50 bin TL oldu.

Kağıt üzerinde Barcelona'nın futbolcusu olan ancak yeşil sahaların uzağında kalan Arda Turan ile ilgili İspanyol basınında çıkan haberlere bir yenisi eklendi.

Marca'nın internet sitesinde 'Tam bir fiyasko' başlığıyla verilen haberde, futbolcunun aldığı paralarla performans karşılaştırması yapılarak bir değerlendirme ortaya konuldu.

"DAKİKASI 50 BİN TL"

'Türk futbolcu, 41 milyon euroluk ücretin karşılığını vermiyor' üst başlığına yer verilen yazıda Arda Turan'ın kulübe maliyetinin dakikası 11,258 euro (50 bin TL) olduğu hesabı yapılarak şu ifadelere yer verildi:

"BARCELONA İÇİN KÖTÜ İŞ"

"Arda Turan'ı transfer etmek Barcelona için kötü bir iş oldu. Takımda dişe dokunur bir şey yapmadı. Teknik direktör yazın takımdan ayrılması için uğraş verdi ama Arda bunu kolaylaştırmadı. Şimdi bunun sonuçlarını ödüyor."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Arda Turan Marca Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (4)

cimbomlu:

türkiyeye gelen yabancı futbolcudan o kadar zarar ettiki birazda onlar tadına baksın. arda oynatılsa hakkını verirde oynatılmıyor

1
1
yanıtYanıtla
yusuf:

Arda oraya zorla gitmedi, o kadar para verdiler ki transferi gerçekleşti. . . Arda sen gel Galatasaray''a tavan yapalım biz

0
1
yanıtYanıtla
FUTBOL SEVER:

Arda yaratıcılık özelliklerini Atletico''da kaybetti, Ardayı düz bir oyuncu haline getirdiler, Arda ise çok büyük hatalar yaptı tüm ülkenin sevdiği bir isim olmaktan çıkıp, gittiği yeri karıştıran kişi oldu, Bir Galatasaraylı olarak Ardadan Futbolundan önce düşünce ve davranış yapısını değiştirmesini, Bu ülke Futboluna Hizmet etmesini bekliyorum, Fakat Ardanın bu davranış yapısıyla kesinlikle Galatasataray''da veya Milli takımda olmasını kesinlik istemem, Kaliteli İşler Kaliteli insanlarla yapılı

1
0
yanıtYanıtla
kılıç:

Adam haklı bende bu kadar para alsam oynamam yatarım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title