Haberler

Antalyaspor - Trabzonspor Maçının Saati Değişti

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu 28 Nisan'da oynanacak Antalyaspor - Trabzonspor mücadelesinin saatini sıcaklık nedeniyle 16.00'dan 19.00'a aldı.

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, ligi orta sıralarda bitirme hedefleri olduğunu belirterek, "Trabzonspor maçı çok önemli. Bu maçı kazandığımız zaman alt sıralardaki takımlarla sıralama ve puan farkı biraz daha açılacak" dedi.

Cihan Bulut, 28 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacağı duyurulan maçın saat 19.00'a alındığı söyledi. Antalyaspor yönetimi olarak maç saatinin değiştirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduklarını kaydeden Başkan Bulut, bu talebin kabul edildiğini açıkladı.

"TARAFTARIMIZI TRİBÜNDE GÖRMEK İSTİYORUZ"

Sıcak hava nedeniyle saat 16.00'da maç oynanmasının zor olduğunu, bu nedenle maç saatinin 19.00'a alınmasını istediklerini vurgulayan Cihan Bulut, "Talebimiz kabul edildi. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yaptık. Artık sıra taraftarımızda. Stadı doldurup 33 bin kişinin tek yürek halinde takımı desteklemesini istiyoruz. Bu maç bizim için çok önemli. Taraftarımızı tribünde görmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Cihan Bulut Trabzonspor Antalyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Adınızı Yazın:

40 tl cokmu :)

0
0
yanıtYanıtla
yalan dünya:

Bazı lise ve üniversite öğrencilerin 4 günlük harçlığı.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title