Haberler

Antalyaspor'da Yeniden Ali Şafak Öztürk Başkan Oldu

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Ali Şafak Öztürk yeniden başkan oldu.

Antalyaspor Kulübünde Cihan Bulut'un istifasının ardından yönetim kurulunun kararıyla başkanlığa Ali Şafak Öztürk seçildi.

Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bütün gün transfer engelini kaldırmak, yeni transferler yapabilmek için emek verdik ve başarılı sonuca ulaştık. Basın toplantımızı yarın yapıyoruz. Bugün itibarıyla başkanlık dönemim tekrar başlamış oldu. Camiamıza hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

YENİ BAŞKAN ALİ ŞAFAK ÖZTÜRK FUTBOLCULARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Öte yandan Öztürk, takımın antrenmanına gelerek, futbolcularla sahada kısa bir toplantı yaptı. Öztürk, daha sonra teknik direktör Bülent Korkmaz ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA / Spor

Ali Şafak Öztürk Cihan Bulut Antalyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın:

arkadaşlar şafak beyin Antalya spora yaptığı iyilikleri kimse yapmadı, borcların fazlasını ödedi önceden borcu olmayan Antalyaspor gibi gözüken spor klubu borç içindeydi, şafaka bey yolsuzlukları ortaya çıkardı unutmayın

1
0
yanıtYanıtla
sergen:

Koca kulüp dünki çocuklara emanet. yıldızları taşıycak hoca arıyoruz diye iyi giden takımı bozdu, kendini realmadrit başkanı zannetmeye başladı, umarım ders almıştırda takımı hepten batırmaz.

1
0
yanıtYanıtla
Mutlu Adam:

Aziz amcan bıraktı sen niye geldin yine

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title