Haberler

    Andres Iniesta, Vissel Kobe'ye Transfer Oldu!

    Barcelona ve İspanyol futbolunun yaşayan efsanesi Andres Iniesta, Japonya'nın Vissel Kobe takımına transfer oldu. Türk futbolcu İlhan Mansız da 2004 yılında Vissel Kobe forması giymişti.

    SKORER - ONUR DİNÇER

    Barcelona ve İspanyol futbolunun yaşayan efsanesi Andres Iniesta, Japonya'nın Vissel Kobe takımına transfer oldu. Transfer, Lukas Podolski'nin yıldız oyuncuya yaptığı çağrının hemen ardından gerçekleşti.

    Çağımızın en önemli futbolcularından biri olan Andres Iniesta'nın yeni takımı belli oldu. 12 yaşındayken altyapıdan adım attığı Barcelona'ya geçtiğimiz günlerde gözyaşları içinde veda eden yıldız futbolcu, yeni adresini dünyanın öbür ucu şeklinde açıkladı.

    Öncelikle Çin'e gideceği belirtilen futbolcu için sonradan Japonya iddiası ortaya atılsa da, süreç bir süredir atıl kalmış, kesin bir sonuca varmamıştı. Ancak Iniesta'nın akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, transferin resmi açıklaması mahiyeti taşıdı.

    Uçaktan 'bu iş bitti' mesajı

    Barcelona Kulübü'nün de sponsorları arasında yer alan, Japon Rakuten şirketinin başkanı Hiroshi Mikitani ile özel uçakta el sıkışırken resmini geçen İspanyol futbolcu, "Yeni evime gidiyorum" diyerek Vissel Kobe'ye transferini açıklamış oldu. Iniesta'nın imzayı atarak 24 Mayıs Perşembe günü TSİ 11: 00'de Tokyo'da basının ve taraftarların karşısına çıkacağı belirtildi.

    İlhan Mansız da oynadı

    Galatasaray'ın eski futbolcusu Lukas Podolski de Vissel Kobe formasını giyiyor. Alman futbolcu dün yıldız futbolcuya bir çağrıda bulunarak kendisine Vissel Kobe'ye gelmesi tavsiyesinde bulunmuştu. Türk futbolcu İlhan Mansız da 2004 yılında Vissel Kobe forması giymişti.

    Rumbo a mi nuevo hogar, con mi amigo @hmikitani...????? " ??

    Heading to my new home, with my friend ""' " " pic.twitter.com/xeXBw4GYfc

    — Andrés Iniesta (@andresiniesta8) 23 Mayıs 2018

    Kaynak: Skorer / Spor

    Barcelona Iniesta Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title