Haberler

Andrea Pirlo: "Sezonun en kötü maçını oynadık"

Güncelleme:

- Andrea Pirlo: "Sezonun en kötü maçını oynadık" Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Antalyaspor karşısında sezonun en kötü maçını oynadıklarını söyledi.

- Andrea Pirlo : "Sezonun en kötü maçını oynadık"

İSTANBUL - Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Antalyaspor karşısında sezonun en kötü maçını oynadıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük evinde karşılaştığı Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, "Sezonun en kötü maçını oyandık. Hiç hareketlenmedik. Rakip bizi yarı sahasında kabul etti. Topu hızlı çeviremedik. Hiçbir şeyi istediğimiz gibi yapamadık. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtamadık. Bu maçı hızlı bir şekilde unutacağız. Maalesef 3 haftalık aramız var. Çok uzun bir araya gireceğiz. Ondan sonra Adana Demirspor maçını analizini yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Karagümrük Andrea Pirlo Antalyaspor Fatih Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title