Haberler

ANALİG Yıldızlar Tekvando Türkiye Birinciliği 1. Grup Müsabakaları Düzce'de Başladı

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ANALİG Yıldızlar Tekvando Türkiye Birinciliği 1. Grup Müsabakaları, Düzce'de başladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden sporcular da anıldı. Müsabakalara 10 ilden 150 sporcu katılıyor ve organizasyon 27 Temmuz Perşembe günü sona erecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ANALİG Yıldızlar Tekvando Türkiye Birinciliği 1. Grup Müsabakaları, Düzce'de başladı.

Akçakoca Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyon öncesi "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden sporcular, isimlerinin yazılı olduğu pankartlarla anıldı.

Müsabakalara 2009, 2010 ve 2011 yaş kategorilerinde 10 ilden 150 sporcu katılıyor.

Organizasyon, 27 Temmuz Perşembe günü final maçlarıyla sona erecek.

Akçakoca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Aydın, AA muhabirine, ilçenin bu tür organizasyonlara ihtiyacı olduğunu belirterek, "Müsabakalar perşembe günü final maçlarıyla sona erecek. Tabii bu organizasyon Akçakoca'nın tanıtımına da katkı sağladı. Tüm sporculara başarılar diliyorum." dedi.

Kaynak: AA / Spor

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Kahramanmaraş Gençlik Türkiye Düzce Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title