Haberler

Amedspor, Bursaspor maçının iptali için FIFA, UEFA ve TFF'ye başvuruda bulundu

Güncelleme:

Olaylı Bursaspor maçı sonrası Amedspor, Diyarbakır'a döndü. Kafile büyük bir coşkuyla karşılanırken Amedspor Başkan Vekili Ömer Elaldı yaptığı açıklamada, "Maçın iptali için gerekli bütün girişimleri yapacağız, hem FIFA, hem de UEFA'ya TFF'ye başvurduk. Gereken cezayı da vereceklerini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 23. haftasında deplasmanda Bursaspor ile oynanan müsabaka öncesi ve sonrası yaşanan olayların ardından Amedsporlu futbolcular ile teknik ekip, Diyarbakır'da büyük bir coşkuyla karşılandı. Burada açıklamalarda bulunan Amedspor Başkan Vekili Ömer Elaldı, maçın iptali için başvuruda bulunduklarını belirtti.

"MAÇ ESNASINDA KAFAMIZA MERMİ, BIÇAK GİBİ MADDELER ATILDI"

Amedspor Başkan Vekili Ömer Elaldı ise müsabaka iptali için başvurularının yapıldığını kaydederek, binlerce vatandaş tarafından alkışlarla karşılandıklarını vurguladı. Elaldı, "Dün tüm kamuoyu gördü, otelimize sözlü ve fiziki saldırılar oldu, sahaya çıkar çıkmaz rakip takımın özel güvenlik amirleri ve oyuncuların fiziki saldırıları oldu. Maç esnasında kafamıza mermi, bıçak gibi maddeler atıldı. Dün stadyumda bir tek eksik vardı; o mermileri sıkacak silahları.

"MAÇIN İPTALİ İÇİN BAŞVURUDA BULUNDUK"

Dün tehdit altındaydık, can güvenliğimiz yoktu. 3.5 saat stadyumda kaldıktan sonra çıkabildik. Bu sabah Diyarbakır'a geldik, halkımız bizi karşıladı, binlerce kişi vardı, havalimanına sığmadılar, halada buradalar. Hepsine teşekkür ediyoruz. Maçın iptali için gerekli bütün girişimleri yapacağız, hem FIFA, hem de UEFA'ya TFF'ye başvurduk. Gereken cezayı da vereceklerini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Diyarbakır Bursaspor Amedspor Amedspor Ömer Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

sade vatandaş:

maç kesinlikle iptal edilmemeli bursaspor hükmen yenik sayılmalı bu olaylara seyirci kalan TFF dahil bütün sorumlular en ağır şekilde cezalandırılmalı verilen para cezaları devlet ve kamu kurumlarından değil olaylara sebebiyet verenlerden ve seyirci kalıp göz yumanlardan tazmin edilmeli

95
32
yanıtYanıtla
Mesut Korkmaz:

Diyar bakırdaki macta iptal edilmeliydi o zaman

yanıt0
yanıt0
Burhan Korkmaz:

OLMASI GEREKENDE BU..

44
14
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Însanlık tarihini araştırın, ırkçılık, kin, nefret ve faşizmle hiç kimse zafer kazanmamıştır !

51
7
yanıtYanıtla
Abdullah Türkarı:

İlk maçı da iptal edeceklerse olması gereken bu.

18
17
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Ilk maçta ne olduki adamlar size ne yaptı söylesene bi? Dunku tam bi rezillik ornegiydi maç iptal değil hükmen Amedê verilmesi lazim

yanıt0
yanıt0
tamer topaloglu:

Katılıyorum ve ekliyorum. AİHM de gitmeleri gerek. Yolunuz ve cizginizi bozmayin

yanıt0
yanıt0
hikmet yaşar:

katilleri oraya sokan suçlular zaten belli buna da göz yuman siyaset de belli kimi kime şikayet edeceksiniz futbolda akp siyaseti bulaştırdın ya zaten vatandaş ayrımı yapıyorsun bunlar gerçi size göre

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title