Haberler

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'ı kızdıracak sözler: 6 sene sonra mı aklına geldi?

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, canlı yayında düzenlediği basın toplantısında eski başkan Aziz Yıldırım'ın "Birlik ve beraberlik" çağrısına, "Herhalde 6 sene sonra aklına geldi. Çok güzel bir cevap verdi, hakkı da. Keşke camiasına son 6 senede daha fazla aklına gelseydi. Onunla ilgili ilerleyen günlerde açıklamalarım olacak" diyerek yanıt verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündemle ilgili düzenlediği basın toplantısında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ezeli rakipleri Galatasaray'a sert sözlerle yüklenen Başkan Koç, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım'a da değindi.

"6 SENE SONRA AKLINA GELDİ"

Ali Koç, " Aziz Yıldırım'ın "Şampiyonluk için birlik ve beraberlik olalım" sözleri için ne diyeceksiniz? sorusuna "Sportif, siyasi pek çok sebebi var. Zamanı gelince açıklanır. Aziz Yıldırım çağrısı.. Herhalde 6 sene sonra aklına geldi. Çok güzel bir cevap verdi, hakkı da. Keşke camiasına son 6 senede daha fazla aklına gelseydi. Onunla ilgili ilerleyen günlerde açıklamalarım olacak. Fenerbahçeli futbolcular tam bilenmiş diyemem. Deniz Türüç dışında. Diğerleri doğruyu yapıyor, mücadele ediyor. Onların yaptığı yanlış. Bizde oynamış futbolcu, bize yatmasını istemem. Böyle galibiyetler zaferler de istemem." yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Ali Koç Sözler Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

AYHAN BAYRAK:

Ali koç bir an önce istifa et git Aziz başkan gelsin

80
29
yanıtYanıtla
Ahmet Öz:

Valla Fenerbahçeli değilim ama Aziz başkanın tırnağı olamazsınız.

84
15
yanıtYanıtla
alaattin akcaalan:

Yok vallahi bu kafayı yedi,anladı yine şampiyon olamayacağını önüne gelene sarıyor.

68
23
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Koskoca kulübü zengin çocuklarının elinde oyuncak yaparsanız , işte böyle en sonunda ne zaman şampiyon olduğunuzu dahi Google’dan bakıp bulursunuz :d

52
17
yanıtYanıtla
Oguz Demirbas:

Ali koc ile sportif basari gelmedi evet ama ne is yaptin demeniz hic adil degil kulubun mali yapisi borclarinin ne halde oldugunu unuttunuz galiba .Yasananlardan sonra bu takim kume dusuyordu her topcu kiralikti. Simdi satilan oyunculardan kazanilan paralari konusulan fiyatlari atliyosunuz. Eskiden sadece yildiz alip borc yapiliyodu simdi genc alinip kulube nakit girdisi dengeleniyor .Tabiki basari sart ama tum dunyanin gordugu lobiyi fener taraftari Ali koca yikmasi yakismiyor.

26
21
yanıtYanıtla
Motto Premium Hotel info:

sen neye yarıyon geldıgın gunden berlı habıre kaos yaratıyon.en buyuk basarın bu.

21
15
yanıtYanıtla
Karaşal:

Bir fenerlinin en büyük düşmanı yine bir fenerlidir.

31
5
yanıtYanıtla
Gh Tgv:

Aziz Baba devrimler yapti belgeselini izle. Aziz Kim bu toy ali koc Kim. Ali kocu hic sevemedim gitti buraya yaziyorum gideceksin bu son.

11
10
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Bende soruyorum sayın Ali Koç aziz Yıldırım fenerbahce uğruna hapis yattığı zaman sizden başkan olun 1 dönem diye ricada bulundu niye as başkanlığı bırakıp gittiniz

15
5
yanıtYanıtla
Raşit Gungor:

BİR DENİZDE İKİ BALIK KAVGA EDİYORSA ORADAN ALİ K. GEÇMİŞTİR...

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title