Haberler

Ali Koç, Selahattin Baki'ye saldırdı: Sus dedim mi susacaksın

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray galibiyetinin ardından sahaya çıkarak yöneticiler ve futbolcularla kutlama yaptı. Stadyum boşaldıktan sonra çıkan gerginlikte Koç, kendi yöneticisi Selahattin Baki'nin yakasına yapışarak, ''Ben sus dedim mi susacaksın" ifadelerini kullandı. Bu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler ve futbolcular, Galatasaray'ı 1-0 yendikleri derbinin ardından stadyum boşaldıktan sonra çimlere çıkıp galibiyeti kutlamaya başladı.

MAÇ SONU KUTLAMA YAPTILAR

Stadyum yönetimi, tezahüratlar üzerine tamamen boş stadyumda müzik sesini açtı. Bazı Galatasaraylı idareciler sahaya girdi ve Fenerbahçe kafilesine tepki gösterdi. İki taraf arasında gerginlik çıkması üzerine güvenlik güçleri olayları yatıştırdı.

YAKASINA YAPIŞTI

O anlara damda vuran bir diğer görüntüde ise Ali Koç'un, kendi yöneticisi Selahattin Baki'nin yakasını tutarak "Ben sus dedim mi susacaksın" demesi sosyal medyada gündem oldu.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Selahattin Baki Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

500

Yorumlar (33)

ERKAN ÜNAL:

Koskoca Koç ailesi nelerle uğraşıyor,nerede o Vehbi Koçlar Rahmi Koçlar nereden nereye

360
34
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Bu da böyle işte naparsın. Şımarık para çok da ondan.

yanıt267
yanıt24
Cevap :

Koç ailesi sadece ali koçtan ibaret değil azıcık araştırırsan nerede olduklarını ne ile uğraştıkarını görürsünüz ve öğrenirsiniz.

yanıt60
yanıt91
Nuri Aga:

Cevap denen arkadaş sen berenle okuyorsun yorumla aileye kim laf atıyor.

yanıt57
yanıt8
Kenan Bey:

nuri ağam: berende okumak nedir :)

yanıt13
yanıt14
Asım Dursub:

Koç ailesinin gerçek yüzü bu zaten

yanıt24
yanıt8
akrep kral:

futboldan çok soğudum

182
7
yanıtYanıtla
Kelaloğlu:

sevinmeyide bilmiyorlar sanki yenilmiş gibi gerginler

138
15
yanıtYanıtla
Ertan Demirel:

Sov yapiyor , GS nin isine gelir bunun fb baskani kalmasi, kendi yöneticilerinden birine bu hareketi yapmasiyla ne kadar aciz ve ahlak yoksunu bir sahsiyet oldugunu tamamen gösterdi.Maci hakkiyla kazandi fb tebrikler cok jyi futbol oynadilar ayrica tebrikler .Son hafta heyecan sadece Konyaspor- GS macinda, fb rahat kazanir.Ayrica bazi futbolcularin futbol disinda yaptiklari ahlaksiz ve saygisiz hareketler hicmi hic yakismiyor.Taraftarlar da birbirine karsi küfürlü hakaretler hic yakismiyor.

134
7
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Konya ya da gs ye de beraberlik yetiyor. Kardeş kardeş biri ligde kalır biri şampiyon olur.

yanıt84
yanıt9
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title