Haberler

Ali Koç ile tartışan Abdülkerim, imza atmaktan vazgeçti! İşte olay transferin perde arkası

Güncelleme:

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer yarışına girdiği Abdülkerim Bardakcı, tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Bu transferin perdesi arkasında ise Abdülkerim'in, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yaşadığı konuşma önem sarf etti.

Fenerbahçe ile imza aşamasına kadar gelen ancak masadan kalkan Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe ile maddi konular üzerine yapılan konuşmada Ali Koç ile anlaşmazlık yaşayan tecrübeli stoper imza atmaktan vazgeçti.

"SEN BU KADAR PARA EDER MİSİN"

Hakan Can yaptığı açıklamada bu transferin perde arkasına değinerek:"Ali Koç transfer görüşmesini bizzat yapmak için Abdülkerim Bardakcı'yı arıyor, 'ne kadar istiyorsun?'diyor. 1 milyon euro civarında bir rakam söylüyor. Ali Koç sinirleniyor, 'sen bu kadar para eder misin?' diye soruyor. Ali Koç, 'karakter açısından bir sıkıntı görüyorum. Bir sezon iyi futbol oynayıp böyle deli paralar istiyorsunuz' diyor, iyice şaşırıyor Abdülkerim ve sonra başkanını arıyor, 'Fenerbahçe size ve bana ne verirse versin ben Fenerbahçe'ye gitmek istemiyorum' diyor" ifadelerini kullandı.

"DEVREYE GALATASARAY GİRİYOR"

Galatasaray ile Abdülkerim'in anlaşma aşamasına değinen Can: "Fenerbahçe'den 2 yönetici devreye giriyor, 'başkanımızın sinirli bir anına denk geldi' diyorlar ama Abdülkerim fikrini değiştirmiyor. Bu arada devreye Galatasaray giriyor ve Fenerbahçe'nin vermediği maaşı 3 aşağı 5 yukarı kabul edip transfer ediyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdülkerim Bardakcı Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (16)

Buba Nasler:

Arkadas yasanan dogru ise Ali Koc yanlislarla dolu Fenerbahce baskani olarak devam ediyor siz daha bu kocu basinizda tutun

90
67
yanıtYanıtla
Sözü Babanıza Bırakıyom:

bravo başkan yekten direk yüzüne söylemişsin

69
70
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Fenerbahce yi koç grubu sanıyor yinede sabırlı futbolcuymuş

71
54
yanıtYanıtla
osman :

Çalışanları na tepeden bakan görgü yoksunu mütevazilikten nasibini alamamış bir başkan patron portresi..Personeline bile böyle hitap tarzı hoş değil. Kaç paralık adamsın ki cümlesi ile eşdeğer kaba söz.

77
27
yanıtYanıtla
umurka 06:

Bu konuşmanın doğru olduğu taraflarca veya orada bulunan birileri tarafından teyid edilmedi. Bu nedenle doğru kabul edilip boş laf sallamanın anlamı yok.

54
40
yanıtYanıtla
Süleyman Koç:

bu konuşmayı yalanlayanda olmadı heleki fenerbahçe ,böyle ilk okul çocuğunun bile kulanmayacağı uslup ile feneri idare etmeye çalışan bir liderin olduğunu iddda ediyorlar.... ama hayır diyen yok

yanıt12
yanıt7
osman :

Sonuçta tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır. Razı etmek için istediği rakamı soran sensin. İsine gelmezse biz bu rakamı veremeyiz bunu verebiliriz düsün kararını ver dersin kibarca.. Adamı resmen aşağılamıssın. Elinle GS a kaptırmışsın.

76
11
yanıtYanıtla
Halil çağrı Çevik:

Başkan doğru dio etmez.

35
40
yanıtYanıtla
osman :

O para eder yada etmez. Bana dışarıda herhangi biri o lafı edecek suratına kafayı yer.

yanıt22
yanıt12
Halil çağrı Çevik:

Kendi bilir Konya'ya 4 milyon eruo artı iki futbolcu verilecekti Galatasaray'ın verdiği 3 milyon eruo oyuncuya da 750 bin eruo macera aramis Abdülkerim bardakçı

yanıt5
yanıt12
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title