Haberler

Ali Akman: Eintracht ailesinin bir parçası olmayı dört gözle bekliyorum

Güncelleme:

Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt ile anlaşan Ali Akman, transferden dolayı mutluluğunu dile getirdi.

TFF 1'inci Lig'de Bursaspor formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ali Akman, Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'a transfer oldu. Alman ekibi, 1 Temmuz 2021 tarihinden geçerli olmak üzere Ali Akman ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. İmzanın ardından 18 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından Almanca ve İngilizce yaptığı paylaşımda, "Nazik mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim. Eintracht Frankfurt ailesinin bir parçası olmayı dört gözle bekliyorum " ifadelerine yer verdi.

Ayhan Akman da, Ali Akman ile birlikte fotoğrafını paylaşarak, "Avrupa hayalin gerçek oldu. Yolun açık olsun amcam..." ifadeleriyle yeğenini tebrik etti.

Haziran ayında sözleşmesi sona erene kadar Bursaspor'da forma giymeye devam edecek olan Ali Akman, bu sezon lig ve kupa olmak üzere 20 maç forma giyerken 10 gol attı, 4 de asist gerçekleştirdi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Eintracht Frankfurt Bundesliga Ali Akman Almanya Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Maksut:

Seni yetiştiren takım ile sözleşme imzalasan da takımına para kazandırarak gitsen karizman mı çizilir almanların parası mı biter

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title