Haberler

Alex de Souza, Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Suskunluğunu bozdu

Güncelleme:

Sao Paulo 20 yaş altı takımını çalıştıran Fenerbahçe'nin efsanesi Alex, Sarı-Lacivertlilere hoca olarak döneceği söylentilerini sonlandırdı. Alex, Sao Paulo'da kalacağını açıkladı.

Fenerbahçe'nin en büyük efsanelerinden Alex de Souza, Sao Paulo'da kalacağını açıkladı. Globo'ya konuşan Brezilyalı hoca, gelişimini tamamlamadığını ve acele etmediğini belirterek, dolaylı yoldan Fenerbahçe iddialarını yalanladı.

Alex de Souza, Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Suskunluğunu bozdu

"ACELEM YOK"

Hedefleri hakkında konuşan Alex, "Genç takım ile çalışmaktan mutluyum. Pro lisansımı almak için son kursum kaldı. 2022'nin sonunda durumumu konuşacağız. Her şey olması gerektiği gibi oluyor. Acelem yok. Hiçbir şeye kısa yoldan ilerlemek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alex De Souza Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (1)

Cengiz Atsl:

Dökülmüş bir takımı toparlamak efsanevi bir futbol için gerçekten çok zor bence dönmemesi en doğrusu çünkü dökülmüş takım ile kendisi de dökülür ortada Kayıp olur bence dönmesin aklı varsa dönmez ????????

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title