Haberler

Ağrı'da "Minikler Futbol Şenliği" Başladı

İbrahim Çeçen Vakfı ile Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun (ASKF) ortaklaşa düzenlediği "2. İbrahim Çeçen Vakfı Minikler Futbol Şenliği" başladı.

ASKF tesislerinde düzenlenen programda konuşan ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, İbrahim Çeçen Vakfı tarafından 160 öğrenciye spor malzemesi verildiğini söyledi.

16 takım ve 160 sporcunun katılacağı futbol şenliğinin iki gün süreceğini belirten Kösedağ, eğitim dışında bu tarz spor organizasyonlarına da destek sağladığı için vakıf yetkililerine teşekkür etti.

Kösedağ, "Bugün 160 öğrenciye vakıf formalarını teslim etti. Onlarla 2 gün sürecek bir organizasyonda beraber olacağız. Önemli olan şampiyon olmak değil, çocuklarımıza bu ortamı sağlamaktı. Hepiniz bizler için şampiyonsunuz." diye konuştu.

İbrahim Çeçen Vakfı Müdürü Meral Dinçer de vakıf olarak birçok projelerinin olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Ama vakıf olarak çocuklara, gençlere ve spora çok önem veriyoruz. Çok değerli takımlarda olacağınıza inancım sonsuz. Hepinize başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Spor

İbrahim Çeçen Ağrı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title