Haberler

Adana Demir Başkanı'ndan Balotelli'ye ayar: Böyle yapacaksan geri dönme

Güncelleme:

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Samet Aybaba'nın Balotelli yüzünden gönderildiği iddialarına cevap verdi, İtalyan golcüye de uyarı yapıldığını belirtti. Murat Sancak, "Bir oyuncu yüzünden hocamızı gönderdiğimiz iddiaları doğru değildir. Balotelli ülkesine giderken uyardık. Kendisine 'Eğer böyle tepkiler vereceksen hiç geri dönme' dedik. Ama 55'te kimi çıkarırsanız tepkiler olur" diye konuştu.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Samet Aybaba'nın kulüpten gönderilmesinden sonra ortaya atılan iddialara cevap verdi. Sancak, Balotelli'ye bir uyarı yapıldığını belirtti.

Adana Demir Başkanı'ndan Balotelli'ye ayar: Böyle yapacaksan geri dönme

"HİÇ DÖNME"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Hiç kimse bu takımın üstünde değildir. Balotelli de değildir. Ülkesine giderken, 'Bu şekilde tepkilere devam edeceksen hiç dönme' denildi. Samet Hoca ile yolların ayrılması herhangi bir futbolcunun yüzünden değildir" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Mario Balotelli Samet Aybaba Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (5)

Sinan Yılmaz :

Geçen haftaki yazımı hatırlayanlar olmuştur. Hocanın başını yiyecek demiştim. Haklı çıktım. Bu adam tescilli arıza. Sergen hoca çok zekice davrandı bunu istemeyerek

93
9
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

utanmıyon degılmı başkan,bır degersız yuzunden tertemız hocalara kıyıyorsunuz.

25
8
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

tertemiz adamı yedınız.yazıklar olsun.çök nankör cıktın başkan.

17
3
yanıtYanıtla
Mehmet erceylan:

Federesyon 1 lige çıkardı çıkarırken de anlaşma yaptılar adana Demirspor superligde federesyon talimatlarina uyduğu sürece superligde kalacak adana demirsporun maçları gollü geçer ofansif bir takım ne olduysa bu takım bı anda durdu .federesyon calosiyorlar Samet baba da buna uymadinbiletini kestiler bahanede balotelli üstünden olayı kapatıyorlar

0
2
yanıtYanıtla
Mehmet erceylan:

Federasyonun takımı adana Demirspor ofansif bol gollü geçen maclardan sonra Demirören federesyon aldı superlige talimatlara uyarsa superligde federasyon ve demir ören korumasinda ligde kalacak çok güzel federasyon ve Demirören takımları var ligde adana demirsporda bunlardan biri.samet aybabya değiştirmeye çalıştı ipini kestiler .bahanede balotelli üzerinden olayı kapattılar bu kadar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title