Haberler

Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe'ye gözdağı: İstatistiğime bakın

Güncelleme:

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Ölüm-kalım savaşı değil, çok rahat olmamız gereken bir maç. Ben Fenerbahçe ile bilgili birşey konuşmayacağım. Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe istatistiğine baksana. Hayırlısı, güzel maç olsun" dedi.

Süper Lig ekibi Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, haftasonu oynayacakları ve büyük heyecana sahne olacak Fenerbahçe maçı öncesinde önemli değerlendirmelerde bulundu.

"İSTATİSTİĞE BAKSANA"

Dev maç hakkında konuşan Avcı, "Ben Fenerbahçe ile bilgili birşey konuşmayacağım. Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe istatistiğine baksana. Hayırlısı, güzel maç olsun. Bu bir ölüm-kalım savaş maçı değil. Bizim çok rahat olmamız gereken bir maç. Tribünün de öyle olması lazım. Sakin ve sabırlı şekilde takımlarına destek versinler. Onu verdikleri zaman zaten sonuç geliyor" ifadelerini kullandı.

AVCI'NIN BÜYÜK MAÇ KARNESİ

Trabzonspor, Avcı'nın görev yaptığı iki ayrı dönemde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş karşısında 17 karşılaşmaya çıktı. Bordo-mavililer, bu maçlarda 6 galibiyet ve 6 beraberlik elde ederken, 5 kez sahadan mağlup ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

HAYAL MEYAL:

pazar günü akşamı nasıl ağlayacaksın merak ediyorum

44
43
yanıtYanıtla
ali tartan:

Fenevden bahsediyorsun değil mi ağlamak derken

yanıt54
yanıt34
Cansu Soykan:

Galatasaray maçı istatiklerini de biliyoruz.. Kendi evinde güle oynaya 5 gol yemiştiniz. Rakip seçerek oynamakla, şike yapmak arasında hiçbir fark yok.

56
29
yanıtYanıtla
Perwer:

Çok dogru…

yanıt30
yanıt18
Bordo Bere:

ya yürü git mac satmada bir numarasiniz

46
25
yanıtYanıtla
Gh Tgv:

Fener yine aglama. Sampiyon olmak istiyorsan yeneceksin aglamak yok. Ama sende biliyorsun GS finalleri birakmaz yine sampiyon. Trabzon yensede yenilsede severim delikanlidir.

20
29
yanıtYanıtla
Vlkn Shn:

Satmadığın maç kalmadı istatistiğe bakın diyo Alanya’dan 3 yiyen gs den 5 yiyen bi başkası mı sizi ligde oynatan tff nin ta satılmışlar

22
12
yanıtYanıtla
Oytun Ulu:

Tertemiz, Anadolunun Kralı… Kupa Beyi. TRABZONSPOR.

11
20
yanıtYanıtla
Bulut Krt:

Hiç bişi konuşmamışsın zaten germeyin ortamı işine bak cık topunu oyna

13
6
yanıtYanıtla
Naim Karakaya:

yarın bakarız...

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title