Haberler

96'ncı Gazi Koşusu'nun ödül töreni yapıldı

Güncelleme:

Emrah Karamazı: Her şey şu anda hala daha rüya gibiÖzcan Yıldırım: 20 yıllık kariyerimde hemen hemen her gün bunu bekliyordukTribünlerde renkli ve güzel görüntüler oluştuSezer AFŞAR - Ali DANAŞ / İSTANBUL, - 96'ncı Gazi Koşusu'nu Özcan Yıldırım'ın jokeyliğini yaptığı Secret Power isimli safkan 2.31.

Emrah Karamazı: Her şey şu anda hala daha rüya gibi

Özcan Yıldırım : 20 yıllık kariyerimde hemen hemen her gün bunu bekliyorduk

Tribünlerde renkli ve güzel görüntüler oluştu

Sezer AFŞAR - Ali DANAŞ / İSTANBUL, - 96'ncı Gazi Koşusu'nu Özcan Yıldırım'ın jokeyliğini yaptığı Secret Power isimli safkan 2.31.04'lük derecesiyle kazandı. Yarışı kazanan Secret Power isimli safkanın sahibi Emrah Karamazı, kendisini hala daha rüyada hissettiğini belirtirken; kazanan atın jokeyi Özcan Yıldırım ise kariyerinde hep bu anı hayal ettiğini vurguladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 96 yıldır düzenlenen Gazi Koşusu'nun ardından ödül töreni yapıldı. Koşunun ardından gerçekleştirilen ödül töreninde Secret Power isimli safkanın sahibi Emrah Karamazı'ya kupasını Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkanı Nihat Pakdil verdi. Yarışı kazanan jokey Özcan Yıldırım'a kupasını Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz takdim etti. Secret Power isimli safkanın antrenörü Yaşar Demir ise kupasını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun elinden aldı.

EMRAH KARAMAZI: HER ŞEY ŞU ANDA HALA DAHA RÜYA GİBİ

Düzenlenen ödül töreninin ardından yarışı kazanan Secret Power isimli safkanın sahibi Emrah Karamazı açıklamalarda bulundu. Gazi Koşusunu kazanmanın apayrı bir mutluluk olduğunu belirten Karamazı, "Her şey şu anda hala daha rüya gibi. Sanki uyanacağım hiçbir şey yaşanmamış gibi. Hala inanamıyorum, çok heyecanlıyım. 20 yıldır bunun hayalini kuruyorduk. Bugüne kısmetmiş. Apayrı bir sevinç, apayrı bir mutluluk. Artık doya doya keyfini süreceğiz" şeklinde konuştu.

ÖZCAN YILDIRIM: 20 YILLIK KARİYERİMDE HEMEN HEMEN HER GÜN BUNU BEKLİYORDUK

Secret Power isimli safkanın jokeyliğini yaptığı Özcan Yıldırım ise kazandığı şampiyonluk için, "Duygularım tarif edilemez şu an. Çok mutluyum. Böyle bir atmosferde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen bu yarışı hasretle bekledim. 20 yıllık meslek kariyerimde hemen hemen her sene bunu bekliyorduk. Bugüne kısmetmiş. Çok yaklaşmıştık, alamadık ama bugün aldık, çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

TRİBÜNLERDE RENKLİ VE GÜZEL GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Koronavirüs pandemisinden dolayı iki yıldır seyircisiz olarak düzenlenen Gazi Koşusu'nda bu yıl seyirciler tribünlerdeki yerini aldı. Yoğun bir katılımın olduğu bu önemli yarışta, tribünlerde de renkli görüntüler oluştu. İl dışından gelen yarışseverlerin de olduğu koşuda tribünler tıklım tıklım doldu. Tribünlerde bir gelenek olarak nostaljik şapkalarıyla yarışı takip eden kadınlar da şıklıklarıyla yarıştılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Özcan Yıldırım Gazi Koşusu Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title