Haberler

850 Bin TL'lik Elektrikli Arabayı Test Eden Zeynep Demirel, Volkan Demirel'e Gönderme Yaptı

Güncelleme:

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, 850 bin TL'lik Jaguar I-PACE marka elektrikli araç ile deneme sürüşüne çıktıktan sonra arabayı alması için eşine gönderme yaptı.

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, beğendiği 850 bin TL değerindeki Jaguar I-PACE marka elektrikli araç ile deneme sürüşüne çıktı. Araba hakkında deneyimlerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Demirel, arabayı alması için eşine mesaj verdi.

"EVDEKİ PRİZDEN BİLE ŞARJ OLUYOR, O KADAR KOLAY"

Youtube ve sosyal medya üzerinden sık sık paylaşımlar yapan Zeynep Demirel, test sürüşüne çıktığı elektrikli arabayla ilgili fikirlerini de takipçileriyle paylaştı. Araba için "Evdeki prizden bile şarj oluyormuş. O kadar kolay yani. Tam şarjla 470 km yol yapabiliyormuş. En güzel yanı da çevre dostu olması." diye övgüler yağdıran Demirel, eşine arabayı alması için gönderme yaptı.

850 Bin TL'lik Elektrikli Arabayı Test Eden Zeynep Demirel, Volkan Demirel'e Gönderme Yaptı

850 Bin TL'lik Elektrikli Arabayı Test Eden Zeynep Demirel, Volkan Demirel'e Gönderme Yaptı

850 Bin TL'lik Elektrikli Arabayı Test Eden Zeynep Demirel, Volkan Demirel'e Gönderme Yaptı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Zeynep Demirel Jaguar Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (86)

HOCAEFENDİ:

avradı güzelmiş ayının

35
38
yanıtYanıtla
Leda:

Biri senin eşine bu lafı etse hoşuna gider mi? TERBİYESİZ!!!!

yanıt23
yanıt7
volkan okan:

bunu yazarken hiç utanmuyosun değilmi şahsına karşı anlarım ama ailesine karşı ayıptır edep yahu. Keşke ölsen. . . . .

yanıt23
yanıt4
Turkcu:

Seninkide guzel deselre burda bacina falan hatta fantazi kursalar ne dusunurdun?

yanıt4
yanıt2
TÜRKÜN GÜCÜ:

ÜLKE BATIYOR BUNLAR HALA GÖSTERİŞ PEŞİNDE ALLAH KİMSEYİ GÖRGÜSÜZ YAPMASIN

40
2
yanıtYanıtla
heheee:

ülkeyi batıranlardan niye hesap sormuyon.

yanıt0
yanıt0
.duyarlı vatandaş.:

emmoğlu git ülkeyi batıranlardan hesap sor. adam siyasetçi değil, sporcu. adam kazanmış parasını harcıyor. siyasetçi değilki ülkeyi batırsın.

yanıt0
yanıt0
KIMSESIZ YAŞAR:

Biz deli gibi gece gündüz çalışıp asgariye ücretle doğan lada almaya niyetlenip onu bile bile alamazken ömrümüzde araba nedir göremezken bu haber nedir ?????? ASIN BIZI ARTIK OLDURUN KURTULALIM SIZDE BIZDE

34
4
yanıtYanıtla
TR:

Boşuna isyan etme kardeşim. Futbolcu olacak yeteneğin vardı da haksızlığa mı kurban gittin. Ya da okuyacak kadar bilgin zekan vardı da devlet mi okutmadı. Beklediğin yerde para başarı gelmez. Herkesin yapabileceği işleri yapıyorsun bir farkın olmamış ki bu durumdasın.

yanıt9
yanıt3
KEMAL:

TR nikli yorum yapan arkadaş sözün sana dinle. . . . ne insanlar var profösör gibi okumamış devlet okutsa ne olcak nereye gelcek, milyonda bir şanstan bahsediyorsun. . sen zenginin geri zekalı cocugu özel kolejlerde özel ünilerde okuyor paralı diploması ile mutlaka bir yere atanıyor v. s gariban zor şartta okusa bile devlet ünisinde okudu diye kkimse kabul etmez etmiyorda bunu herkes biliyor neden kolayda özel okullarda yurt dışında okumadı diye iş bulamaz boş boş konuşma. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title