Haberler

Yeni bir imparator doğuyor! Okan Buruk, Fatih Terim'in çılgın serisini maziye gömmeye çok yakın

Güncelleme:

Lig'de ilk 10 haftada 2 yenilgi ve 3 beraberliği bulunan Galatasaray, Karagümrük galibiyetiyle başlayan çıkışını Ankaragücü karşısında da devam ettirdi. Son 6 haftada 18 toplayan sarı-kırmızılılar, resmi müsabakalarda 8 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Galatasaray, son olarak 11 yıl önce Kasım 2011 ile Ocak 2012 tarihleri arasında Fatih Terim'le 10 maçlık seri yakalamıştı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk 10 hafta itibarıyla 3 beraberliği ve 2 yenilgisi bulunan Galatasaray, müthiş bir çıkış yakalayarak 11 yıl aradan sonra 6 maçta üst üste kazandı. En son Fatih Terim'le böyle bir seri yakalayan sarı-kırmızılılar Okan Buruk yönetiminde de böyle bir seri yakalayarak yeni bir rekora imza attı.

OKAN BURUK SERİYİ YAKALADI

Lig'de 12. haftada Karagümrük'ü 2-0'la geçen Galatasaray, devamında Beşiktaş ve Başakşehir karşılaşmalarından da zaferle ayrıldı. Dünya Kupası arasından da formda dönen sarı-kırmızılılar, İstanbulspor ve Sivasspor'u devirdikten sonra son olarak da evinde Ankaragücü'nü yıktı.

ASLAN 8 DE 8 YAPTI

Ligde 6 maçlık galibiyet serisine sahip tek takım olan Galatasaray, bu performansıyla zirveye çıktı. Türkiye Kupası dahil edilirse, Galatasaray 8'de 8 yaptı.

11 YIL ARADAN SONRA İLK

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, 11 yıl aradan sonraki en uzun galibiyet serisine de ulaştı. 26 Kasım 2011 ile 14 Ocak 2012 tarihleri arasında Fatih Terim yönetimindeki sarı-kırmızılılar, 10 resmi maçı üst üste kazanmıştı. Bu seri, o tarihten sonraki en uzun galibiyet serisi olarak tarihe geçti.

İşte Galatasaray'ın galibiyet serisi :

  • Karagümrük-Galatasaray: 0-2
  • Galatasaray-Beşiktaş: 2-1
  • Başakşehir-Galatasaray: 0-7
  • Galatasaray-İstanbulspor: 2-1
  • Sivasspor-Galatasaray: 1-2
  • Galatasaray-Ankaragücü: 2-1
Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Okan Buruk Ankaragücü Fatih Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

TT:

Durun!Durun! Bu doğum gerçekleşemez... Bu Hafta Fenerbahçe maçı var...

6
9
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

ikiside bir NANE etmezler

4
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title