Haberler

10 kişi Fırtına, Fransa'da direnemedi! Trabzonspor, Monaco'ya 3-1 mağlup oldu

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında Trabzonspor, deplasmanda Monaco'ya 3-1 mağlup oldu. 11. dakikada Maxi Gomez'in kırmızı kart görmesiyle maçın büyük bölümünü 10 kişi oynayan bordo-mavililer bu sonuçla, grubunda 3 puanla 3. sırada yer aldı.

Monaco ile Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında 2. Louis Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı.

MAÇA ADETA 10 KİŞİ BAŞLADIK

Mücadelenin 11. dakikasında Trabzonspor'da Maxi Gomez kırmızı kart görürken, temsilcimiz bu dakikadan itibaren oyunun tüm kontrolünü Monaco'ya verdi. Fransız ekibine galibiyeti getiren golleri 14. ve 45+2. dakikada(p) Wissam Ben Yedder ile 55. dakikada Disasi'den geldi. Trabzonspor'un tek golünü ise 72. dakikada Bakasetas kaydetti.

GRUPTA 3. SIRADAYIZ

Karşılaşmayı 3-1 kaybeden Trabzonspor, bu sonuçla H Grubu'nda 3 puanda kaldı ve 3. sıraya geriledi. Bordo-mavililer grubunda bir sonraki maçını 13 Ekim'de Trabzon'da Monaco ile oynayacak.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Trabzonspor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (1)

Eren İsmail:

Maxi Gomez hatalı bir transfer. Uğurcan ileri bir isabetli pası yok kalede bir felaket. Avcı takımın geçen sene şans ve TFF yardımıyla şampiyon olduğunu gördü. Saygı bekliyorsan Avrupa'da Türkiye adına puan toplayacaksin

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title