Haberler

Süper Lig'de bir ayrılık daha! Fraport TAV Antalyaspor'da Ersun Yanal dönemi sona erdi

Güncelleme:

Süper Lig'in geride kalan 8 haftalık diliminde 8 puan toplayan Fraport TAV Antalyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayrıldı. Öte yandan bu sezon Süper Lig'de 9 takım, teknik direktörünü gönderdi.

Medipol Başakşehir'in Aykut Kocaman'la yollarını ayırmasının ardından deneyimli bir teknik adam daha takımından gönderildi.

8 PUAN TOPLADILAR

Süper Lig'de bu sezon oynadığı 8 karşılaşmada yalnızca 8 puan alarak 14. sırada yer alan ve hedeflerinden uzaklaşan Kırmızı-Beyazlılar'da tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı.

KULÜPTEN TEŞEKKÜR MESAJI

Kulübün Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Ersun Yanal ile sözleşmemizi sonlandırma kararı almış bulunmaktayız. Ersun Yanal ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, devam eden kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Antalyaspor, 11 Kasım 2020'de Ersun Yanal ile 3.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Ersun Yanal Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Eren İsmail:

Aykut, Ersun, Şenol hocanın hiçbir deneyimi kalmadı. Eski futbolcular ve okendi zamanlarının futbolu bitti. Kendilerini geliştirip çağımız futboluna ayak uyduramazsa Türkiye olarak çok geri kalırız.

1
0
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

zaten teknik direktör değildi. Fos adam

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title