Haberler

Nereden nereye! F.Bahçe'nin milyon dolarlar verip aldığı Gökhan'ın yeni adresi çok şaşırttı

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Diyarbakır ekibi 1936 Bismilspor, eski Fenerbahçeli Gökhan Emreciksin'e imza attırdı. Gökhan, 1 sezon burada top koşturacak. Sarı-Lacivertliler, 2009-10 sezonunda Gökhan'ı 2 milyon dolara Ankaragücü'nden transfer etmişti. Sağ kanat oyuncusu beklentileri karşılayamamış ve ayrıldıktan sonra büyük çöküşe geçmişti.

1936 Bismilspor, bir zamanlar Fenerbahçe'de forma giyen Gökhan Emreciksin'i transfer etti. Diyarbakır ekibi 1936 Bismilspor, BAL liginde mücadele ediyor.

Nereden nereye! F.Bahçe'nin milyon dolarlar verip aldığı Gökhan, Diyarbakır ekibi 1936 Bismilspor'a imza attı

TRANSFER SAVAŞI

Fenerbahçe, Gökhan Emreciksin'i alabilmek için Galatasaray ve Beşiktaş'la savaşa tutuşmuştu. O dönem Ankaragücü formasıyla büyük çıkış yakalayan Gökhan, 2 milyon dolara Fenerbahçe'ye gelmişti. Gökhan, sağ kanatta bir hayli şans bulsa da kendisini gösteremedi. Sakatlıklar da yakasını bırakmadı. Gökhan Süper Lig'den sonra Cizre Spor, Tarsus, Tekirdağspor, Siirt İÖL, Doğancı, Alaşehir, İzmirspor Akıncılar, Siirtgücü gibi alt lig takımlarında forma giydi.

Nereden nereye! F.Bahçe'nin milyon dolarlar verip aldığı Gökhan, Diyarbakır ekibi 1936 Bismilspor'a imza attı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Emreciksin Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (1)

Eren İsmail:

Yabancı sınırı kalkınca neyin ne olduğunu gorduk. Şimdide şimdide irfan can Taylan gibi oyuncuları göreceğiz sınır kalkınca. Sinan gus vs gördük bile.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title