Haberler

Son Dakika: Sergen Yalçın'ın yerini alması beklenen Şenol Güneş'ten bomba açıklama: Takım çalıştırmayacağım

Güncelleme:

Son dakika: Siyah-Beyazlılar'da Sergen Yalçın dönemi resmen son buldu. Göreve Şenol Güneş'in geçeceği konuşuldu ancak deneyimli hocadan tam tersi bir açıklama geldi. Güneş, takım çalıştırmak istemediğini ifade etti.

Deneyimli teknik adam Şenol Güneş, Beşiktaş defterini açılmadan kapattı. En son A Milli Takım'da görev yapan Güneş, dinleneceğini ve takım çalıştırmayacağını açıkladı.

"DOSTLUĞUMUZ BAKİ"

Fanatik'e açıklamalarda bulunan Güneş, "Başkanla dostluğumuz baki. Ama sezon ortasında Beşiktaş ya da bir başka kulüpte çalışmak istemiyorum. Yeni sezon bitene kadar dinleneceğim. Beşiktaş'a da Sergen'e de hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Sergen Yalçın'ın yerini alması beklenen Şenol Güneş'ten bomba açıklama: Takım çalıştırmayacağım

A MİLLİ TAKIM SÜRECİ YORDU

A Milli Takım'da Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası Elemeleri'nde tatsız sonuçlar alan Güneş, yoğun eleştirilerden dolayı görevi bırakmak zorunda kalmıştı. Güneş'in Milli Takım sürecinden dolayı yorgun olduğu, sezon sonuna kadar bir takımda görev almayacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Şenol Güneş Beşiktaş Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Bu hafta kayseri yener , haftayada Fener , bjk ligi en fazla 10.sırada bitirir.

9
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title