Haberler

Son Dakika: Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, MHK üyeleri ile birlikte istifa etti

Güncelleme:

Son dakika: Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in Merkez Hakem Kurulu üyeleri ile birlikte görevini bıraktığını duyurdu.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Merkez Hakem Kurulu üyeleri ile birlikte istifa etti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'i bugün Riva'da ziyaret etmiştir. Yapılan görüşmede Zekeriya Alp, MHK üyeleri ile birlikte istifa ettiğini Başkanımız Sayın Nihat Özdemir'e bildirmiştir. Sayın Zekeriya Alp'e ve kurul üyelerine katkıları için teşekkür eder, kamuoyunun bilgilerine sunarız."

2019'DA GÖREVE BAŞLAMIŞTI

Daha önce 2012-2014 yılları arasında da Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı yapan Zekeriya Alp, Temmuz 2019'da göreve başlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Merkez Hakem Kurulu Zekeriya Alp Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Juw:

Gsnin sampiyonluk anahtarı gitti

7
8
yanıtYanıtla
Yildirim:

Dogru olan buydu eyyamcilarin bir kismi gitti gunahlariyla sevaplariyla bu istifa kesmez tff de top yekun istifa etmesi gerekiyor Turk futbolunun icersindeki kutuplasmanin takimdaslarnin bir an once temizlenmesi gerekiyor anladilarki 2020-2021 futbol sezonunda ne yapsalar fenerbahcenin bileyini bukemiyeceklerini anladilar kurmus oldugu guclu kadroyla ne yapsalar yikamiyacaklarni anladilar nihat ozdemir ve yandaslarinnda istifasini bekliyoruz

6
3
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Tabiki gectigimiz sezonda verilen emirleri layikiyla yerine getirdiler artik gerek yok..

5
0
yanıtYanıtla
herkese hayırlı olması dileğiyle:

. MHK yeniden ve düzgün bir şekilde hakemler den oluşturulmalı. Ama bu çok hayalci bir bekleyiş. Güreşçiden bankacı yapılan yerde herkes her şey olabilir. . .

3
1
yanıtYanıtla
ra:

cok yerinde bir karar bence fotbol federasyonuda komple istifa etsin ve devletde tff yi lagvetsin bu kadar hic bir ise yaramayan bir federasyon sadece karisiklik yaratirorlar tabiki fitneyide unutmamak lazim

3
0
yanıtYanıtla
Osmanlı:

Bataklık kökten kurutulmadan bu iş temizlenmez Haluk Ulusoy reçetesinin tüm kırıntıları futbolun bütün hücrelerinden çıkarılması lazım

2
1
yanıtYanıtla
fth:

bu iş sadece bunlarda bitmiyoki ilk başta oradan Cüneyt çakırı alacaksın bütün hakem camiasını bozan o

1
1
yanıtYanıtla
spor:

Nihat ÖZDEMİR Zaten Fenerbahçe''li Değilmi Millet Kafayı Sıyırdı Sanki Fenerbahçe Şampiyon Olmasın Diye Uğraşıyorlar Hakem Hataları Mutlak Oluyor Ama Büyük Takımların Son Zamanlardaki Başarasızlığı Ortada Bence Sorunu Önce Kendimizde Aramalıyız. . .

1
0
yanıtYanıtla
.....:

Aman ne önemli istifa haberi!Tühh!Napcaz şimdi!

1
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

fenerin kuklası nihat ve kurmayları da istifa etmeli. .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title