Haberler

Son Dakika: Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan yeni mesaj: Şeffaflık ve öngörülebilirlik ilkesiyle çalışacağız

Güncelleme:

Son dakika: Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Şahap Kavcıoğlu, ilk mesajını kamuoyuyla paylaştı. Kavcıoğlu, "Ekonomimiz güçlü temeller üzerinde yükselecek. Şeffaflık ve öngörülebilirlik ilkesiyle çalışacağız" açıklamasında bulundu.

Naci Ağbal'ın Merkez Bankası Bankası Başkanlığı görevinden alınıp yerine Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu'nun getirilmesiyle TL değer kaybederken, altın ve dolar hızlı yükseldi. Bu gelişmelerin ardından Merkez Bankası'nın yeni başkanı Şahap Kavcıoğlu çalışma arkadaşlarına mesaj gönderdi.

KAVCIOĞLU'NDAN PİYASALARA 'GÜVEN' MESAJI

Kavcıoğlu, "Görevimizi tüm paydaşlarla iletişim kaynaklarını etkin tutarak yürütmeye devam edeceğiz. Ekonomimiz güçlü temeller üzerinde yükselecek. Yatırım, üretim, ihracat ve istihdamı artırıcı, sürdürülebilir büyüme için gerekli koşulların oluşmasına katkı sağlayacağız. Enflasyonda kalıcı düşüş hedefiyle şeffafflık ve öngörülebilirlik ilkeleri doğrultusunda çalışmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Şahap Kavcıoğlu Merkez Bankası Ekonomi Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (56)

MESELE BASIT:

bol bol mesaj...ne de olsa SMS ücretsiz...

72
10
yanıtYanıtla
ASIL GERÇEKLER-2:

pazar akşamı asya piyasaları açılmaya görsün. dolar 7. 20 lerden neredeyse 9 liraya dayanır. HERŞEY karışık. ne olduğu belli olana kadar al sat işine bakan CUKKAcılar HAYIRLI CUMALAR OLSUN dan pazartesi sabahına yeni bir köşe daha yapmıştı bile. . sahi kimler kimlerle ne kadar CUKKA yaptı bil(e)miyoruz!trol kafalar şu oyuna bile dışjş güç diyebiliyor!ne güzel memleket ama hayırlı cumalar deyip iyi haftalar olsun arasındaki zaman diliminde nelere şahit oldu yine. . biz zaten uyuyorduk!. kalın sağlıcakla!.

54
6
yanıtYanıtla
TaTaR:

dış güçlere gerek yokki içimizdeki hainler yapıyor o işlemi

yanıt4
yanıt2
emmi:

alay mı ediyorsunuz!

52
7
yanıtYanıtla
econ:

batı bizi kıskanıyor (!)

47
11
yanıtYanıtla
Hamza:

son 3 yıldır bir sürü yönetici başkan gitti geldi ama başarı yok demek ki daha üst kademelerde yani ülkeyi yönetenler de bir sorun var . . . paramız eriyor her gün ben şimdi nasıl türk lirasına güveneceğim ? eski yıllarda ki gibi maaşı alır almaz dövize mi çevirelim işi işi bilene yaptırın yada bırakın yapacak kişilere.

44
9
yanıtYanıtla
mert:

Dövizde garantinmi var? bosa konusma !!!

yanıt10
yanıt17
TaTaR:

Demek eski günlerdeki zaman daha betermiş

yanıt1
yanıt2
sadık emre:

güven kalmadı ağzıyla kuş tutsa bos

43
10
yanıtYanıtla
Aferin aslanım:

Sana bir ay mühlet

45
6
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title