Haberler

Yükselişini sürdüren altının gram fiyatı 438 liradan işlem görüyor

Güncelleme:

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 438 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 720 lira, cumhuriyet altını 2.928 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ve dolar kurundaki artışa paralel dün yüzde 1,97 değer kazanan altının gram fiyatı, günü 437,3 liradan tamamladı. Gram altın, saat 17.50 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 438 lira seviyesinde seyrediyor.

ÇEYREK VE CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

Aynı dakikalarda çeyrek altın 720 lira, cumhuriyet altını 2.928 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı ise dün 1.981 dolar ile tarihinin en yüksek seviyesini görmesinin ardından şu sıralar 1.955 dolar seviyesinde bulunuyor.

'ONS ALTINDA 1.980 DOLAR DİRENÇ OLARAK ÖNE ÇIKIYOR'

Analistler, bugün yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) açıklayacağı 2020'nin üçüncü Enflasyon Raporu, yurt dışında ise ABD Merkez Bankası'nın ( Fed ) faiz kararı ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın söylemlerinin takip edileceğini bildirdi. Fed'in faizlerde değişiklik yapmasının beklenmediğini ifade eden analistler, karar metni ve Powell'ın gelecek dönem için vereceği ipuçlarının piyasalar için önemli olacağını söyledi. Analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.940 doların destek, 1.980 doların direnç olarak öne çıktığını, gram altında ise 415-430 lira bandının izleneceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Merkez Bankası Fed Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

Abdulselam:

Valla altın dolar işsizlik aldı başıñı gidiyor bizimkiler kilise kalıntılarını onarıp cami yapiyor Allah sonumuzu hayır etsin ekonomi bokun içinde hala cami yapınca Allahın onları affedeceginimi. Zannediyorlar milleti soydurmaya devsm ediyorlar işte sisal sşans oyunları demirörene milleti soyduruyorlar ihale bedelinin iki üç katına ihale verip yandaş mütahitlere soyduruyorlar aradan avantalarını alıyorlar Allah hepsinin belasını versin bu siyasilerin bürokratların işadamlarının bu milleti soyanları ceheneminden cıkarmasın hiç affetmez inşallah

10
10
yanıtYanıtla
A haber:

2001 yilinda asgari ucretli 10 adet ceyrek altin alirken gelisen ekonomisi guclenen ulkemizde...2020 yilinda asgari ucretle altin aliniyor...bu durum asgari ucretlinin yararina evinde altin olmayan ucretli evinde guvenli ve huzurlu cunku hirsizlik tehlikesi yasamiyor...verdigi vergilerle yolu yapilan vatandas sorgulamadan dusunmeden yasiyor...asgari ucretin son 20 yilda alim gucu olarak yuzde 65 azaldigini farkemedeyen asgari ucretli yola dewam diyor....

9
2
yanıtYanıtla
PEKİ:

şahlanacaktık bizim maaşlardan başka herşey şahlandı sanırım şahlanmaktaki kasıt maaşlardan başka herşeydi biz yanlış anlamışız :p

6
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Nedense Dolar, Yuro, Altın ile bir bakkaldan marketten kasapdan manavdan giysiciden herhangi bir alış veriş merkezinden alış veriş yapılmıyor ama türkliramızda eridikçe eriyor hayırlısı bakalım daha ne kadar eriyecek inşallah bir günde herkes türkliramıza yatırım yapar.

4
1
yanıtYanıtla
hak:

Berat Bakanım neredesin millet bir açıklama bekliyor, Ama susman. daha hayırlı sen konuştukça tersi oluyor millet batıyor, Allah rızası için yeter artık

2
1
yanıtYanıtla
Ali:

Zorunuz ekonomi değil , siyaset yaptığınız besbelli , camiye kiliseye gitmeyenler nedense bu işi dert edinmiş ,

1
1
yanıtYanıtla
Dahaneler:

Alsakmı ucuzlamış

1
0
yanıtYanıtla
öyküü:

ARTIK ALTIN ALAMIYCAZ HER AY SANIRIM. . .

1
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

YETER ARTIK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title