Haberler

Son dakika haberleri... Avrupa Yatırım Holding'den tahsisli sermaye artışı başvurusu

Güncelleme:

Son dakika haberi: Borsa İstanbul ana pazarda işlem gören güçlü büyüme potansiyeline sahip sektörlerde yatırımlar yaparak organik ve inorganik olarak büyümesini sürdüren Avrupa Yatırım Holding, sermaye artırımına gidiyor.

Borsa İstanbul ana pazarda işlem gören güçlü büyüme potansiyeline sahip sektörlerde yatırımlar yaparak organik ve inorganik olarak büyümesini sürdüren Avrupa Yatırım Holding, sermaye artırımına gidiyor.

Yaptığı yatırımlarla gerek Türkiye ekonomisi gerek Türkiye'nin geleceği için önemli adımlar atan Avrupa Yatırım Holding, fayda odaklı yatırımlarına devam ediyor. Borsa İstanbul ana pazarda işlem gören şirketin hakim ortağı Ramazan Burak Telli, şirketin yeni yatırımları için ödemiş olduğu 45 milyon TL'yi şirketin sermayesini güçlendirmek amacıyla yeni yönetim kurulu kararı alarak tahsisli sermaye artışına karar verdiğini açıkladı. 2021 yılında Sağlık, Tarım, Turizm-eğlence, Geri dönüşüm ve kimya sektörlerinde yatırım yapmak amacıyla Ramazan Telli tarafından şirkete ödenen 45 milyon TL'nin şirket sermayesine eklenmesi, yapılan yatırımların doğruluğu ve şirketin geleceğine olan güvenin ifadesi olarak görüldüğü belirtildi. Tahsisli sermaye artışı için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuru yapıldığı açıklandı.

Yaptıkları sermaye artırımı ile ilgili görüşlerini bildiren Avrupa Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, "Yatırım kararları alırken fark oluşturan, ülkenin mevcut durumuna ve geleceğine katkısı olan kurumları gözetiyoruz. Sürdürülebilirlik artık günümüzün en önemli gündem maddesi. Sağlık, turizm, tarım ve çevreye duyarlı sanayi tesisleri merkez olmak üzere organik ve inorganik büyümemize ve yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi.

Verilen bilgiye göre, 2021 yılında yatırımlarına ve büyümesine hız veren holding; tarım, geri dönüşüm, turizm-eğlence sektörüne yaptığı yeni yatırımları ile ilgi çekmişti. Almış olduğu sermaye artırım kararı ile hem sermaye tabanını güçlendirecek hem de büyümesine devam edecek olan holdingin, önümüzdeki dönemde yakın takip edilmesi gereken şirketlerden biri olacağı belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Borsa İstanbul Ramazan Burak Ekonomi Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title