Haberler

Son Dakika: Fenerbahçe, Tolga Ciğerci'nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti

Güncelleme:

Son dakika: Fenerbahçe, Başakşehir'den kadrosuna kattığı İrfan Can Kahveci karşılığında takasta kullanacağı Tolga Ciğerci'nin sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla feshetti.

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferi karşılığında Başakşehir'e vermek için anlaşmaya vardığı Tolga Ciğerci için resmi açıklamayı yaptı.

Sarı-lacivertliler, Tolga Ciğerci'nin sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamada, "Futbol A Takımımızın oyuncularından Tolga Ciğerci ile olan sözleşmemiz, karşılıklı anlaşmayla feshedilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

4 MAÇTA FORMA GİYDİ

2018 yılından beri Fenerbahçe'nin kadrosunda bulunan 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon sarı lacivertli formayla Süper Lig'de sadece 4 maça çıkabildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Tolga Ciğerci Başakşehir Fenerbahçe Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (10)

MALATYA44:

HANGİ AKLA HİZMET ALINDIYSA ARTIK BU OYUNCU ZATEN

9
2
yanıtYanıtla
Van persie:

Bu sezon 20 küsür transfer yapıldı,hep aynı bölgelere dolduruldu, büyük bir çoğunluğu çöpe çıkacak,adam akıllı 5 tane yap,genç ileriye dönük.Kampanya adıyla milletten para istiyorsunuz,gereksiz transferlerle paralar yok oluyor.Nasıl bir futbol aklınız var anlamadım gitti,sırf cincon istedi diye irfana dünyanın parası verildi ki hiç ihtiyacımız yokken, inşaallah ozanı harcamazsınız yazıklar olsun...

10
0
yanıtYanıtla
kim:

geçmiş olsun şenerbahçeli kardeş yapacak bir şey yok tumanıyla inatlaşan altına yapar bu sene şampiyon olamazsanız fener iç savaşa gider diğer takımların kaybedeceği bir şey yok

yanıt0
yanıt0
aa:

fener bu yıl şampiyon olamazsa karışır, çok şey kaybeder maddi, manevi, diger takımlar şampiyon olamazsa çok kaybı olmaz. . . . . . .

yanıt1
yanıt0
fb:

transferde irfanı alacağım diye forvet alamadı eğer irfanı almasaydık iyi bir golcü alabilirdik transfer planını kim yapıyor çok merak ediyoruz orta sahada oyuncu dolu sosa mert, gustavo, ozan irfan, mesut bunlar varken erol hoca forvet isterken forvet alınmıyor orta sahaya 2 tane oyuncu alınıyor plansızlık bu forvet alsaydık daha iyiydi çünkü nedeni kaldı elde cisse ve samatta bunun sakatlığı var kırmızı kartı var formsuzluğu var çok büyük yanlış oldu forvet gelseydi keşke yada kemal adami kalaydı

9
0
yanıtYanıtla
Mete karaman:

Bu kadroyla bir de şampyon olmazsa fb o zaman. Tam rezil olur tabii fatura ali koç a kesilir

yanıt8
yanıt3
aa:

akıllı fenerrrrrrrr. . . . . .

yanıt0
yanıt0
42:

gs pis kakaladı bize bunu yazık

6
2
yanıtYanıtla
fb:

yalnız fb için iyi transfer dönemi oldu ama yine çok büyük bir hata oldu bunu görenler yok madem forvet alamayacaktık ne diye kemal adamiyi yolladık karagümrükspora yada yolladık neden almadılar forvet elde kaldı samatta cisse bu ikisi dışında forvet yok birde orta sahaya bakın mesut, irfan, ozan, gustavo, mert hakan, sosa irfan yerine çok kaliteli bir forvet alınabilirdi yine hata yaptık

4
0
yanıtYanıtla
Serhat:

Çok şükür

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title