Haberler

Son Dakika: Fenerbahçe, evinde Kayserispor'u 3-0 mağlup etti

Güncelleme:

Son dakika: Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Kayserispor'u 3-0 mağlup etti ve lider Beşiktaş ile puan farkını 2'ye indirdi.

Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Kadıköy Ülker Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı lacivertliler, 3-0 kazandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller, 20. dakikada Mame Thiam, 51. dakikada Samatta ve 86. dakikada Papis Cisse'den geldi.

Bu sonuçla puanını 42 yapan sarı lacivertliler, Beşiktaş ile puan farkını 2'ye indirdi. Kayserispor ise 19 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 1: Karşılaşma hakem Alper Ulusoy'un çaldığı düdükle başladı.

Dakika 8: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Nazım'ın pasında çaprazda topla buluşan Samatta vurdu Doğan'dan dönen topu savunma uzaklaştırdı.

Dakika 11: Fenerbahçe bu kez Pelkas ile kaleyi yokladı. Yunan futbolcunun şutunda kaleci topu kornere çeldi.

Dakika 20: Fenerbahçe, Thiam'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Samatta'dan aldığı pası Pelkas aradan Thiam'a bıraktı, onun ceza alanına girer girmez vuruşunda top ağlara gitti.

Dakika 36: Caner'in pasında orta topla buluşan Thiam'ın vuruşunda Pelkas ceza alanı içinde topla buluştu ancak vuruşu kötü farklı şekilde auta gitti.

Dakika 38: Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Pelkas solundaki Thiam'ı gördü onun vuruşunda Doğan uzanarak topu kornere gönderdi.

Dakika 45: Mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Dakika 46: Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.

Dakika 52: Fenerbahçe, Samatta'nın golüyle skoru 2-0 yaptı. Pelkas'ın pasında sol kanatta ceza alanında topla buluşan Thiam içeriye çevirdi arka direkte Samatta boş kaleye topu ağlara gönderdi.

Dakika 85: Fenerbahçe, Cisse'nin golüyle skoru 3-0'a getirdi. Ademi'nin pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Cisse ceza alanına girip Behich'ten topu kurtardı, vuruşunda Doğan'ın müdahalesine rağmen top ağlara gitti.

Dakika 90+3: Mücadele Fenerbahçe'nin 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayserispor Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (7)

Futbolobjektif:

gerçekçi olalım. Fenerbahçe iyiydi ama böyle oynamasının bir nedeni de rakibin buna izin vermesiydi. rakip biraz daha dişli olsa fenerbahçe yine bu kadar iyi bir görüntü yansıtamayacaktı. bir gerçek var, istekli hırslı, güzel paslarla çıkan ver kaç yaparak adam eksilten bir yapı vardı. defans işini iyi yaptı. atilla 10 yıllık fenerli gibi oynadı. kaliteli oynadı ama unutmamak gerek. rakip 6s ve 8jk. umarım onlara karşıda bu oyunu koruyabilir.

4
1
yanıtYanıtla
hasan:

Ozan bir hafta oynamasa futbolu unutuyor.

3
1
yanıtYanıtla
cd:

Pek bildiğide söylenemez

yanıt0
yanıt0
hakkı:

İlk defa iyi pas yaparken gördüm takımı. diğer maçlarda rakibin arkasına saklanan boşa kaçmayan oyuncular vardı.

2
0
yanıtYanıtla
mahmut:

beşiktaş 44, fenev 42 puanda, nasıl bir eşitlemekmiş bu

0
1
yanıtYanıtla
REİS:

sadece Attila slazai farkı fb yi yüzde 20 güçlendirdi, mesut gelecek, birde akıllı bir golcü gelirse vay vay vay, fb açık ara işi bitirir, bence rakipler(8taş, 6s) VAR a takviye yapsın, orada 2 hakem yetmez 5-6 var hakemiyle olaya müdahil olsunlar. .

1
0
yanıtYanıtla
ferdi:

Erol sonunda boşa kaçmayı ve 2 pas yapmayı öğretmiş. Bir de forvetlere orta yapmak gerektiğini.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title