Haberler
Güncelleme:

Son dakika: Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını 1 Aralık'ta yapacak

Son dakika: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısının 1 Aralık'ta yapılacağını bildirdi. Türk-İş ile uzlaşmaya yakın olduklarını belirten Bakan Bilgin, "Asgari ücretin toplumu tatmin edecek, adalet duygusunu pekiştirecek bir seviyede olacağına inanıyorum." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

HAKAN COŞKUN:

Lütfen ülkeden cıkmayı kolaylaştıran başka ülkelerin vatandaşlıgına geçebilmemizi kolaylaştıran yasalar çıkarında gidelim.

46
9
yanıtYanıtla
Kobra Murat :

12.2021 Asgari ucret zammini acikliyorum 20% ve Ayasofya camisinde namaz keyfi. Oysa 02.2021 de aya gidecegimiz aciklaniyordu... Bu millete reva mi? Reva!, sen sectin.

31
15
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Siz çeşme açılışı ile marsa gittiydinbiz değil mi

yanıt2
yanıt13
HAKAN COŞKUN:

TARAFSIZGÖRÜŞ: ne kadar kazanıyorsun ayda merak ettim ?

yanıt2
yanıt0
Sanane Adımdan :

3600 tl kime ne diye yeticek

32
6
yanıtYanıtla
normal insan:

bence çok müthiş bir para.örnek,barınmayı mağarada yaparsak,mağaranın etrafında da illaki toprak ta vardır oraya da sebze ekersek açta kalmadık.geriye giyim kalıyor onu da dert etme çıplaklık zaten moda.pantolan yırtılırsa bile yamaya da gerek yok çünkü o şekil çok moda.elektrik ve internet olmasa da olur.heryer de yanmış orman dolu ordan da yakacağın çıktı.valla zengin bile oluruz bu paraya.

yanıt7
yanıt0
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Gençler çocuklar üniversiteliler kendinizi ülkeden kurtarmaya bakın, başka ülkeye gitmeyi kovalayın kurtarın kendinizi.

21
14
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Pandemi döneminde onca işveren işyerilerinde işç, maaş desteğine teşekkür etmeyen edemeyen zavallı açlardan ne beklersin ki.

3
23
yanıtYanıtla
ömer ihsan muşlu :

EV KİRALARI 1500TL DEN BAŞLIYOR.ASGARİ ÜCRET ARTI 1500TL EVKİRASI ASGARİ ÜCRETİ BELİRLER GERİSİ MİLLETİNİ UYUTMA OLUR.

20
1
yanıtYanıtla
Çağlayan Kurtoğlu:

Belirleyeceginiz maaş gene açlık sınırının altında olacak ve bunu yağlandırığ ballandırıp anlstım gene yaşamaktan nefes almaktan bir haber ılan kesmı ınandıracaksınız olan bize olacak belırledıgınız asgarı ucrete yaptıgınız toplantılar kadar önem vermıyosunuz bu kadar işçinin hakkı ile haram nefes alıyosunuz. Allah işini bilit bir gün sizede bu iğne batar...

20
0
yanıtYanıtla
MAVİ.blue. YEŞİL.:

3600 ne kardeşim. sıkıyorsa 3600 tl ile siz geçinin. net 5000 tl olmalı.bikerede eliniz cebinize gitsin bee..

9
1
yanıtYanıtla
Erdoğan uslu :

Asgeri ücretten önce ,aşırı gelen zamları geri çektirin. Doları euroyu altını aşağıya çekin. Bu yapılacak zam kurtarmaz. Daha asgeri ücrete zam yapılmadan her şeye çok zam geldi. Birde asgeri ücrete zam verilince gelir. Millet resmen karın tokluğuna çalışıyor.(Almancaya yazlık bakıyor.bulgar alışveriş yapıp gidiyor.biz masumca onlara bakalım. ) düşürün euro doları aşağıya millete azıcık huzur gelsin.resmen eziliyoruz.

4
0
yanıtYanıtla
Suskun Demir:

vekillere gelince bir gecede zam yapılıyor vatandaşa gelince 1 ay çarpışıyorlar

1
0
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Ben esnafım asgari ücrete zam geldimi devlet hemen bizim Bağ-Kur pirime çok zam yapıyor. Bu esnafa haksızlık emekliyede zam oldumu yine bizim bagkurdan çıkartıyor,,, devlet gitsin futbolculardan teknik direktör lerden kuyumcular dan vergi alsın onlardan alamıyor bizi zamlıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title