Haberler

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım 577 personel alımı başvuru şartları! Uzman yardımcısı, servis görevlisi kadroları açıldı

Güncelleme:

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bünyesine 577 personel alınacak! Kurumdan yapılan açıklamada Ziraat Bankası'na 165 personel, Ziraat Katılım'a 412 personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar arasında müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve servis görevlisi bulunuyor. İşte, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım personel alımı başvuru şartları!

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım 577 personel alımı başvuru şartları! Kamu kuruluşu Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bünyesine toplam 577 personel alınacak. Banka bünyesinde istihdam edilen personeller müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve servis görevlisi olacak.

ZİRAAT BANKASI'NA 165 PERSONEL ALINACAK

15 müfettiş yardımcısı ve 150 uzman yardımcısı olmak üzere toplamda 165 personel Ziraat Bankası bünyesinde istihdam edilecek.

Bankacılık Okulunda eğitimler, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi işbirliği ile yürütülmekte olup, belirlenen eğitimleri başarı ile tamamlayan adaylar, Bankacılık alanında Yüksek Lisans Diplomasına sahip olacak.

Başvurular 24 Ekim - 10 Kasım 2023 tarihleri arasında alınacak. Yazılı sınav İstanbul Üniversitesi tarafından 3 merkezde (Ankara,İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa) 03 Aralık 2023 Pazar günü saat 14:00'da gerçekleştirilecektir.

ZİRAAT KATILIM 412 KİŞİYİ İSTİHDAM EDECEK

Ziraat Katılım, 12 müfettiş yardımcısı, 150 uzman yardımcısı ve 250 servis görevlisi olmak üzere toplamda 412 personel alımı yapılacağını duyurdu.

- Banka, İstanbul ilindeki Genel Müdürlük Birimleri ile Şubelerinde görevlendirilmek üzere, 150 Uzman Yardımcısı istihdam edecek. Uzman Yardımcıları, Katılım Bankacılığı Okulu programını tamamladıktan sonra görevlerine başlayacak.

- Ziraat Katılım Bankası AŞ Teftiş Kurulu'nda görev almak üzere 12 Müfettiş Yardımcısı istihdam edilecektir.

- Yurt genelinde bulunan şubelerde görevlendirilmek üzere; 250 Servis Görevlisi istihdam edilecek. Servis Görevlisi unvanlı personel Banka ürünlerinin tanıtım, satış ve operasyon işlemlerini yürütecek.

Haberler.com / Tahsin Erkin Erk - Gündem

Ziraat Bankası Gündem Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title